wensink-onderhoud-en-services-hero-mobiel

Onderhoud & Services

Om zorgeloos onderweg te zijn

Onderhoud & Services bij Wensink

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Wensink maken we dat mogelijk. Hoe we dat doen? Door het bieden van passende service en onderhoud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verschillende onderhoudsservices. Zo bent u verzekerd van onderhoud dat bij u en uw voertuig past! Maar ook voor het herstellen van schade bent u bij Wensink aan het juiste adres. aangenaam!

Wilt u direct een afspraak inplannen bij de Wensink werkplaats? Dat kan!

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Onderhoudsservices uw auto in topconditie

Geen auto is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze klanten. Daarom bieden we verschillende onderhoudsservices voor personenauto's, bedrijfswagens, trucks én andere voertuigen. Zo weet u zeker dat uw auto het onderhoud krijgt dat bij u en uw voertuig past. Dit varieert van een APK tot en vakantiecheck en van het wisselen van banden tot een uitgebreide beautykuur. 

Onderhoudsabonnementen: de beste zorg voor uw occasion*

De tijd van verrast worden door extra kosten voor onderhoud en reparaties is voorbij. Het uitstellen van onderhoud om de kosten is niet meer nodig, want uw kosten zijn al gedekt. Voor een vast bedrag per maand rijdt u zorgeloos in een onderhouden en betrouwbare auto én houdt u zelf grip op je autokosten. U weet precies waar u aan toe bent, dat is wel zo Aangenaam! 

* Enkel gecombineerd verkrijgbaar bij aanschaf van een occasion bij Wensink Occasions.