mercedes-benz-cls-coupe-hero-mobiel

Mercedes CLS Coupé

Echt een icoon

Mercedes-Benz CLS Coupé: Een design icoon

De Mercedes-Benz CLS heeft designgeschiedenis geschreven. En doet dat nu opnieuw. Met een aflopende voorzijde, extreem vlakke koplampen en een sportieve grille wordt het volgende hoofdstuk geschreven. Ook het imposante interieur straalt met de sfeerverlichting met 64 kleuren pure luxe uit. De Mercedes-Benz CLS brengt zijn kracht efficiënt over op het wegdek, terwijl u geniet van puur rijcomfort. Tenslotte maakt Mercedes-Benz Intelligent Drive elke rit niet alleen veilig maar ook uniek.

Met ingang van augustus 2023 heeft Mercedes-Benz besloten om de productie van de CLS Coupé stop te zetten, waardoor het niet langer mogelijk is om dit model nieuw te bestellen.

Hoewel hiermee het einde is gekomen van de Mercedes-Benz CLS Coupé betekent het niet dat er geen andere nieuwe alternatieven zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe vergelijkbare 4-deurs coupé, biedt Mercedes-Benz de AMG GT-4-Door Coupé als alternatief. 

Proefrit maken in een CLS?

Interesse in een CLS Coupé?

Bekijk onze serviceabonnementen

Mercedes-Benz CLS Coupé uitvoeringen

Een Mercedes-Benz CLS Coupé kopen bij Wensink

Nieuwe Mercedes-Benz CLS Coupé kopen?

Wilt u rijden in een sportieve coupé van Mercedes-Benz die ook nog eens een fantastisch design heeft?Dan heeft Wensink voor u de nieuwe Mercedes-Benz CLS-Coupé. Bij Wensink is dit al mogelijk vanaf 87.096. Bij ons kunt u terecht met alles wat te maken heeft met uw CLS-Coupé, van aanschaf en lease tot verzekeringen en service. Wij zien u graag bij ons verschijnen en u kunt met één van onze verkopers uw droom CLS-Coupé realiseren. 

Mercedes-Benz CLS-Coupe occasion kopen? 

Toch liever op zoek naar een CLS-Coupé occasion? Ook dit is bij Wensink mogelijk. Neem een kijkje op onze occasion pagina of neem contact met ons op. 

Certified Mercedes-Benz CLS-Coupé kopen?

Op zoek naar een Gebruikte CLS-Coupé met Mercedes-Benz Certified? Die hebben wij ook staan bij Wensink. Wat houd Certified precies in? Dit is een 2 jaarlijkse garantie op uw motor, dit kan enkel binnen 2 jaar verlengd worden, zodra de auto ouder is dan 2 jaar kan Certified niet meer verlengd worden en vervalt de garantie op uw motorblok. Gelukkig hebben wij bij Wensink occasions staan waar Certified nog bij zit. Neem gerust een kijkje!

Bekijk de voorraad

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz CLS Coupé Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz CLS Coupé, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen.

Particulier

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz CLS Coupé. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz CLS Coupé Leasen

Voor al uw medewerkers een Mercedes-Benz CLS Coupé leasen? Of privé rijden in een prachtige Mercedes-Benz tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz CLS Coupé Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz CLS Coupé Private Lease

Een spiksplinternieuwe Mercedes-Benz CLS Coupé leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met Mercedes-Benz Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld.

Mercedes-Benz CLS Coupé onderhouden

Mercedes-Benz maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz CLS Coupé. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz CLS Coupé zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende Mercedes-Benz serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
mercedes-benz-cls-coupe-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Als u opzoek bent naar een Mercedes-Benz Coupé dan is de CLS Coupé een uitstekende keuze. Wanneer u opzoek bent naar een compacte Mercedes-Benz is de A-Klasse uitermate geschikt voor u. Bent u op zoek naar een andere auto met bijvoorbeeld een hogere instap dan is de B-Klasse wellicht iets voor u. Bent u meer opzoek naar een limousine of een estate dan kan de C-Klasse Limousine of de E-Klasse Estate wat voor u zijn. Toch liever een hogere instap gewenst? Dan bent u bij de GLB of de GLC aan het juiste adres. Besluit u toch over te stappen op elektrisch rijden dan is de EQA of misschien wel de nieuwe EQS iets voor u!