wensink-lease-nieuws-woonzorg-hero-mobiel

Wensink levert 34 auto’s aan Woonzorg Flevoland

Wensink levert 34 auto’s aan Woonzorg Flevoland

Wensink en Wensink Lease levert 34 nieuwe auto’s aan Woonzorg Flevoland. Een mooie en unieke samenwerking om de zorgdiensten van Woonzorg Flevoland te optimaliseren. Wensink ontzorgt hiermee Woonzorg Flevoland op het gebied van haal- en brengservice, vervangend vervoer en biedt ondersteuning aan het wagenparkbeheer.

Warm hart voor de zorg
Wensink heeft altijd een warm hart voor de zorg toegedragen. Het doel is dan ook om Woonzorg Flevoland volledig te ontzorgen, omdat de zorg 24/7 doorgaat. Hiermee haakt Wensink in op bijvoorbeeld de haal- en brengservice, vervangend vervoer en ondersteuning te bieden aan het wagenparkbeheer op het gebied van operatie en informatie. Wensink levert 34 auto’s, variërend van 30 Kia Picanto’s, een Kia Rio en drie Citroën Berlingo’s, aan Woonzorg Flevoland. Zo kunnen de medewerkers van Woonzorg Flevoland zorgeloos de weg op. Om de samenwerking naar de omgeving uit te dragen wordt er naast de bestickering van Woonzorg Flevoland het Wensink logo aangebracht.  

Over Woonzorg Flevoland
Woonzorg Flevoland is een zorgorganisatie met een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Deze zorg wordt geboden in de moderne woonzorglocaties en via thuiszorg. Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden, waarbij altijd wordt gedacht in mogelijkheden.

Over Wensink
Wensink Automotive zorgt er ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.100 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. In het diverse merkenpalet zijn de merken Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën, smart, DS en Fuso vertegenwoordigd. Wensink biedt naast verkoop en onderhoud een breed scala diensten aan voor zij die zorgeloos onderweg willen zijn in een personenwagen, bestelwagen of truck. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering of verzekeringen.

Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel Wensink Lease & Services, meerdere schadeherstelbedrijven Wensink Schade en een Truck- en trailerbedrijf: Truck & Trailer bij Wensink. Zo biedt Wensink u graag een aangename ervaring met mobiliteit.