ford-private-lease-deal-focus-style-edition-hero-mobiel

Private Lease Superdeal: de Ford Focus Style Edition

Private Lease Superdeal: de Ford Focus Style Edition

Snel in de nieuwe Ford Focus Style rijden? Geen probleem, de Focus Style is direct leverbaar via Wensink Lease met een aantrekkelijk private lease tarief! Voor deze superdeal zijn er 25 auto’s beschikbaar dus wacht niet te lang en grijp snel uw kans.

De populaire Focus is voorzien van een nieuw en opvallend exterieur. Hierdoor rijdt u met de iconische gezinsauto auto stijlvol door de stad. De Focus is veiliger en efficiënter dan ooit dankzij geavanceerde veiligheidssystemen en geëlektrificeerde aandrijflijnen.

De Focus Style Edition

Onze voorraad Ford Focus Style Edition

Liever eerst een proefrit maken in de nieuwe Ford Focus?

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

11 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

* Deze actieperiode is geldig tot en met 31 december 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn incl. BTW. Getoond model kan afwijken van de te kiezen uitvoeringen. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.