wensink-inbouw-video-mobiel

Bedrijfswageninrichting 

Bent u op zoek naar een goed georganiseerde en efficiënte werkruimte in uw werkbus? Bij Wensink begrijpen we het belang van een professionele en functionele bedrijfswageninrichting. 

Waarom kiezen voor de bedrijfswageninrichting van Wensink?      

Bij Wensink begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw werkbus optimaal in te richten. Daarom bieden wij gespecialiseerde bedrijfswageninrichting op maat, zodat u de ruimte in uw werkbus optimaal kunt benutten.

Waarom zou u juist voor Wensink kiezen als het gaat om uw bedrijfswageninrichting?

 • Iedere ondernemer uit elke branche kan bij ons terecht.
 • We realiseren de inbouw voor alle segmenten en merken bedrijfswagens.
 • We bieden snelle, vakkundige en persoonlijke service in heel Noordoost-Nederland.
 • U rijdt in een veilige ingerichte bedrijfswagen: crashtest getest tot 25G.
 • We werken uitsluitend met premium merken.
 • U heeft 8 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting.
 • We kunnen de inrichting meerdere malen overbouwen.

Uw werkbus is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met onze op maat gemaakte bedrijfswageninrichting bieden we u de mogelijkheid om uw werkbus optimaal te benutten, met een focus op functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

Onze merken voor bedrijfswageninrichting 

Bij Wensink hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met toonaangevende merken bedrijfswageninrichting die bekend staan om hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Ons assortiment omvat een selectie van premium merken, waaronder:

 • Aluca
 • BEKS 
 • ServiceSystems
 • Zeliox
 • Whelen

Met deze premium merken bedrijfswageninrichting kunt u erop vertrouwen dat uw werkbus wordt uitgerust met hoogwaardige en betrouwbare oplossingen die voldoen aan uw verwachtingen en eisen. Onze ervaren professionals adviseren u graag bij het kiezen van de juiste merken en inrichtingsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.       

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat de bedrijfswageninrichting van Wensink mee?

Bij Wensink streven we naar duurzaamheid en kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met premium merken en hoogwaardige materialen. Onze bedrijfswageninrichting is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en lang mee te gaan. We bieden zelfs een garantie van maar liefst 8 jaar op onze bedrijfswageninrichting, zodat u kunt vertrouwen op de stevigheid en betrouwbaarheid van onze producten voor de lange termijn.

Kan de bedrijfswageninrichting worden overgezet naar een nieuw voertuig?

Bij Wensink bieden we de flexibiliteit om de bedrijfswageninrichting eenvoudig over te zetten naar uw nieuwe werkbus. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat u kunt blijven profiteren van de praktische en doordachte indeling die we voor u hebben gerealiseerd.

Kan ik langskomen op locatie om de bedrijfswageninrichting van Wensink te bekijken en te bespreken?

Ja, zeker! Bij Wensink nodigen we u graag uit om langs te komen op een van onze locaties voor een persoonlijk gesprek en om de bedrijfswageninrichting te bekijken. Onze experts staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Bekijk onze locaties.