inbouw-merken-beks-hero-mobiel

BEKS bij Wensink Inbouw

Voor een overzichtelijke laadruimte

BEKS – The Van Organizer

Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder constant in en uit uw auto te hoeven klimmen? Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS. Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht van uw materialen en gereedschappen. Op de vlakke laadvloer bovenop het ladesysteem vervoert u heel eenvoudig grote en zware objecten. Het volledige laadvolume van uw wagen wordt benut én uw auto wordt representatief, veilig en overzichtelijk. Door het lage zwaartepunt helt uw bedrijfswagen minder over in de bochten. In het lichtgewicht ladesysteem kunt u uw lading gelijkmatig verdelen.

Eindeloze mogelijkheden 

De ideale bedrijfswageninrichting bepaalt u zelf met de ladesystemen van BEKS. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren en wordt uw systeem conform uw wensen en specificaties binnen 10 werkdagen geproduceerd. Bovendien is het systeem eenvoudig in te bouwen en in elke wagen te gebruiken. De vele indelingsmogelijkheden van de lades bevorderen het overzicht. De lichtgewicht ladesystemen worden opgebouwd uit duurzame materialen. BEKS gebruikt hiervoor aluminium, RVS, staal en hout. Bent u toe aan een andere auto? Geen probleem! Het systeem kan eenvoudig worden overgebouwd.

BEKS – The Vets Organizer

Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS-for-Vets.

inbouw-merken-beks-slider-1
inbouw-merken-beks-slider-3

BEKS - The Blue Organizer

Al ruim 10 jaar vind de Politie in binnen- en buitenland haar weg naar BEKS. Dat verloopt meestal via gespecialiseerde inbouwpartners. Bedrijven die zich volledig hebben toegelegd op de totale inrichting van Politie- en hulpdienstvoertuigen. BEKS is er trots op deel uit te mogen maken van zo’n ombouw

BEKS - The Fleet Organizer

Al vanaf het prille ontstaan van BEKS, zijn klanten met grote wagenparken belangrijk. Vele klanten vinden bij BEKS-for-Fleet wat zij elders niet konden vinden; het sterkste, lichtste en betrouwbaarste ladesysteem. BEKS levert binnen 10 werkdagen de ‘basis’ voor vele uren werkgemak.

inbouw-merken-beks-slider-2
inbouw-merken-beks-video-mobiel

Video afspelen

Veel gestelde vragen

Wat is een beks systeem?

Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder constant in en uit uw auto te hoeven klimmen? Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS. Met dit unieke ladesysteem heeft u een optimaal overzicht van uw materialen en gereedschappen.

Wat zijn de mogelijkheden van een bekssysteem?

De ideale bedrijfswageninrichting bepaalt u zelf met de ladesystemen van BEKS. Door de vele verschillende afmetingen, kunt u eindeloos combineren en wordt uw systeem conform uw wensen en specificaties binnen 10 werkdagen geproduceerd.

Wat voor soorten organizers zijn er?

1) BEKS – The Vets Organizer; Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts? Zoals een CoolBox met extra stroomvoorziening, 230 volt voor een printer, stromend water met afvoer en de mogelijkheid tot het scheiden van afval. Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS-for-Vets. 

2) BEKS - The Blue Organizer; Al ruim 10 jaar vind de Politie in binnen- en buitenland haar weg naar BEKS. Dat verloopt meestal via gespecialiseerde inbouwpartners. Bedrijven die zich volledig hebben toegelegd op de totale inrichting van Politie- en hulpdienstvoertuigen 

3) BEKS - The Fleet Organizer; Al vanaf het prille ontstaan van BEKS, zijn klanten met grote wagenparken belangrijk. Vele klanten vinden bij BEKS-for-Fleet wat zij elders niet konden vinden; het sterkste, lichtste en betrouwbaarste ladesysteem. BEKS levert binnen 10 werkdagen de ‘basis’ voor vele uren werkgemak.