inbouw-merken-zeliox-hero-mobiel

Zeliox bij Wensink Inbouw

Stroom overal waar u gaat

Zeliox: De mobiele stroomvoorziening

Op locatie werken en altijd verzekerd zijn van stroom? Een schone wereld waarin we stroom op locatie garanderen dankzij deze eenvoudige mobiele stroomvoorziening. Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening voor iedereen. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Groot voordeel is dat het een all-in one systeem is daardoor een zeer korte inbouw tijd. 

Met stroom werken op locatie

We leven in een kwetsbare wereld, met veranderende wensen, aanpassingen in bedrijfsprocessen, nieuwe gereedschappen, verduurzaming en de zoektocht naar groene oplossingen. Vanuit deze gedachte en zoektocht is de Zeliox ontstaan, een mobiele stroomvoorziening waarbij u onderweg altijd verzekerd bent van stroom. Inmiddels is deze geweldige oplossing in meerdere varianten verkrijgbaar, zijn wij dé partner voor bedrijven die met stroom werken op locatie en helpen wij graag mee aan de groene energietransitie; ‘De overgang van vervuilde apparaten (zoals gemotoriseerd gereedschap en brandstof gedreven aggregaten), naar de inzet van duurzame accu gedreven producten (zoals de Zeliox en accu gedreven gereedschap). 

Voor iedereen een oplossing

De stroomvraag is voor iedere gebruiker anders en daarom heeft Zeliox inmiddels meerdere varianten in het assortiment. Bent u een lichte, gewone of een zware gebruiker? Maak uw keuze hieronder. 

  • De Zeliox Compact is met 1600 Watt, zoals de naam doet vermoeden, de kleinste mobiele stroomvoorziening in Zeliox familie.
  • De Zeliox Custom is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk 1800W, 2500W en 3500W.
  • De Zeliox Plus, heeft een piekvermogen van maar liefst 6500 Watt. 
     

Gemakkelijk bijladen Zeliox 

De Zeliox is uitermate geschikt voor de bedrijfswagen, caravan en andere locaties waar geen stopcontact beschikbaar is. De Zeliox kan op drie manieren geladen worden; Automatisch bijladen door de dynamo van het voertuig, door het aansluiten van de netvoeding of via zonnepanelen op het dak van de bestelwagen. 

Rijdend bijladen 

Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Een vergelijking kan worden gemaakt met een aggregaat. Een aggregaat is een door fossiele brandstoffen aangedreven dynamo die bewegingsenergie omzet in elektrische energie. Uniek is dat bijladen in elk type voertuig standaard is. 

Onderweg bijladen accugereedschap

Stiller, schoner, veiliger en vooral duurzamer werken. Dankzij de ontwikkelingen in het accugereedschap liggen deze wensen van groenprofessionals binnen handbereik. De trend om duurzamer te gaan werken door het gebruik van accumachines brengt echter wel wat uitdagingen met zich mee. Want waar kan u de accu’s opladen? Hoe lang kunt u er mee werken? Is er nog wel voldoende autonomie? Voor die vragen biedt Zeliox nu een unieke oplossing. De Zeliox zorgt ervoor dat groenprofessionals nooit meer tussentijds met de auto terug moeten naar hun vaste standplaats om batterijen te wisselen of bij te laden. Hierdoor kan de volledige dag gewerkt worden met accumachines ongeacht de stroombehoefte. Uiteraard beschikt men dan ook meteen over een stopcontact voor bijvoorbeeld de koffiemachine, slijptol of hogedrukreiniger

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de Zeliox?

Een Zeliox is zowel een accu als ook een omvormer. Hierdoor beschikt u altijd over een stopcontact met 230 volt en een 12 volt aansluiting. Door het slimme ontwerp is het aansluiten van deze all-in one oplossing een fluitje van een cent. Het opladen gaat heel  eenvoudig via dynamo voertuig walstroom of via zonnepanelen. 

Wie maakt de Zeliox?

De Zeliox wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De oplossingen worden ontworpen geproduceerd in Brabant de grootste Europees technologisch regio van Nederland. Zeliox is bijna 10 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels tal van oplossingen voor de mobiele stroomvoorziening gemaakt. 

Hoelang doet u met de Zeliox?

Dit is afhankelijk van welk type Zeliox en de verbruiker(s). De Zeliox is verkrijgbaar in verschillende uitgangs- vermogens (van 1600W tot 3500W) en verschillende accupakketten (van 1,2kWh tot 3,6kWh). De aangesloten apparatuur varieert per gebruiker, dit kan van een weinig verbruikende laptop tot een zwaar lasapparaat gaan.