inbouw-producten-stroom-hero-mobiel

Stroomvoorziening

Altijd voorzien van stroom

Stroomvoorziening: Om altijd voorzien te zijn van stroom

Van het opladen van accu’s voor je gereedschap tot volledig op locatie kunnen werken met 220V. Voor aanleg van omvormers , zonnepanelen en standalone stroomvoorziening bent u bij Wensink Inbouw aan het juiste adres. Met merken als Zeliox en Victron kiezen wij voor kwaliteit en functionaliteit. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag.

Zeliox

Op locatie werken en altijd verzekerd zijn van stroom? Een schone wereld waarin we stroom op locatie garanderen dankzij deze eenvoudige mobiele stroomvoorziening. Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening voor iedereen. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Groot voordeel is dat het een all-in one systeem is daardoor een zeer korte inbouw tijd.

inbouw-merken-zeliox-slider-1

Informatie aanvragen

Ik wil *

Veel gestelde vragen

Met welke merken stroom werkt Wensink?

Met merken zoals Zeliox en Victron kiezen wij voor kwaliteit en functionaliteit.

Waar voor legt Wensink stroom aan?

Van het opladen van accu’s voor je gereedschap tot volledig op locatie kunnen werken met 220V. Voor aanleg van omvormers , zonnepanelen en standalone stroomvoorziening bent u bij Wensink Inbouw aan het juiste adres.

Wat is Zeliox?

Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening voor iedereen. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Groot voordeel is dat het een all-in one systeem is daardoor een zeer korte inbouw tijd.