inbouw-producten-standkachel-hero-mobiel

Standkachels

Om warm onderweg te zijn

Standkachel inbouw

Van personenvervoer tot laadruimten en mobiele werkplaatsen. Voor elk type bedrijfsvoertuig creëren wij de juiste warmte voor mens, dier en product. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vochtgevoelige producten vervoert, zoals lijm, kit of verf. Of wanneer uw goederen gevoelig zijn voor sterk wisselende temperaturen. Bijkomend voordeel is Afhankelijk van de toepassing leveren wij twee soorten verwarmingsprincipes: luchtverwarmingen en waterverwarmingen.

Alles in huis voor een optimaal klimaat

Naast standverwarmingen bieden wij diverse andere oplossingen voor een optimaal klimaat in uw laadruimte, bussen, landbouwmachines of andere soorten voertuigen.Ook op het gebied van koeling en ventilatie leveren wij verschillende systemen. Van een compleet klimaatsysteem tot losse onderdelen en units. 

Onderhoud aan uw standkachel

Naast het monteren van een standkachel kunnen wij ook de jaarlijkse onderhoudsbeurt verzorgen voor uw standkachel.

  • Minder Motorbelasting: Een koude start belast de motor net zo veel als een rit van circa 70 kilometer op de snelweg. Dat wordt door een moderne standkachel voorkomen, omdat deze niet alleen het interieur opwarmt, maar ook de koelwaterkringloop van de motor. De warmloopfase wordt vermeden, wat ook het behoud van uw voertuig ten goede komt.
  • Minder brandstofverbruik: Met een voorverwarmde motor is minder brandstof nodig dan wanneer u de motor koud start en deze moet warmlopen. Het extra verbruik van de standkachel wordt hiermee ruim opgeheven.
  • Minder Schadelijke stoffen: Bij een warme start daalt de schadelijke uitstoot met circa 60%.
  • Meer veiligheid: Uw ruiten zijn schoon en droog (ijs- en condensvrij) en na de start beslaan ze niet opnieuw. U kunt direct wegrijden, zonder dat uw zich wordt belemmert.
  • Meer Comfort: Nooit meer ijskrabben of ramen zemen en u stapt binnen in een comfortabel warm voertuig. Instappen en direct wegrijden. Ideaal. En u komt nooit meer te laat.
     

Informatie aanvragen

Ik wil *

Veel gestelde vragen

Wat is een standkachel?

Voor elk type bedrijfsvoertuig creëren wij de juiste warmte voor mens, dier en product. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vochtgevoelige producten vervoert, zoals lijm, kit of verf. Of wanneer uw goederen gevoelig zijn voor sterk wisselende temperaturen. Bijkomend voordeel is Afhankelijk van de toepassing leveren wij twee soorten verwarmingsprincipes: luchtverwarmingen en waterverwarmingen.

Kan ik ook een koeling systeem krijgen?

Op het gebied van koeling en ventilatie leveren wij verschillende systemen. Van een compleet klimaatsysteem tot losse onderdelen en units.

Verzorgt Wensink ook het onderhoud voor een standkachel?

Naast het monteren van een standkachel kunnen wij ook de jaarlijkse onderhoudsbeurt verzorgen voor uw standkachel.