inbouw-producten-beveiliging-hero-mobiel

Voertuigbeveiliging

Om veilig onderweg te zijn

Inbraakbeveiliging bedrijfswagen

De nachtmerrie van iedere monteur of berijder van een bedrijfswagen is om deze leeg geroofd aan te treffen. Inbrekers worden steeds handiger in het forceren van de deursloten van een bestelwagen. Om ervoor te zorgen dat uw kostbare gereedschappen en materialen waarmee u dagelijks werkt veilig in uw bedrijfswagen zijn opgeborgen zijn er een aantal maatregelen die u zelf kunt nemen om te voorkomen dat deze worden gestolen.
Om inbraak in de laadruimte te voorkomen is de portieren van uw bestelwagen extra te beveiligen. Via deze deuren komt een inbreker namelijk eenvoudig bij uw lading. Hierin kennen wij 2 soorten beveiligingssloten, inwendige sloten en uitwendige sloten.

Inwendige bedrijfswagen beveiliging

Met Carbolt 103 is uw volledige laadruimte optimaal beveiligd. De beveiliging wordt onzichtbaar geplaatst, u heeft dus geen storende sloten en grendels in uw bedrijfswagen. Het bedieningspaneel van dit systeem bevindt zich in de cabine van de auto.
Voordelen van de Carbolt 103:

  • Complete laadruimtebeveiliging;
  • Een systeem voor meerdere deuren;
  • Slechts één sleutel voor alle sloten;
  • Centrale bediening van het systeem vanuit de cabine;
  • Anti-diefstal slot;
  • Anti-drilling functie;
  • De sloten worden aan de binnenkant van de auto gemonteerd (uit het zicht);
  • Professionele montage door gecertificeerde monteurs;
  • Korting bij geselecteerde laadruimteverzekeringen.

Ook bestaat er de Carbolt 104, dit is de elektronische variant van de Carbolt 103.

Uitwendige bedrijfswagen beveiliging

Een beveiligingsslot monteert u eenvoudig op de zij- of achterdeuren van uw bestelwagen. Zo’n extra slot, ook wel anti-inbraak slot genoemd, is erg sterk waardoor het voor inbrekers praktisch onmogelijk is om open te breken. Hiernaast schrikt een beveiligingsslot ook af, waardoor ze uw bestelwagen eerder laten staan om verder te zoeken naar een bus zonder slot. Dit worden de Gatelock sloten genoemd, hierin onderscheiden wij 2 soorten sloten; 

Slamlock sloten  

Een slamlock beveiligingsslot is zelfsluitend, handig als u met de handen vol de auto uit loopt. Het zorgt ervoor dat elke keer dat de deuren dicht gaan, ze ook automatisch op slot gaan. De portieren moeten wel met een sleutel weer geopend worden.

Deadlock sloten

Dit bestelwagen slot vergrendelt alleen als u het ook echt met een sleutel op slot draait. Dit slot is vooral bedoelt om ‘s nachts extra beveiliging te bieden en wanneer uw bus op een onveilige plaats staat. Het beveiligingsslot is aan de buitenkant zichtbaar waardoor een inbreker uw bus sneller laat staan.

Track and Trace systeem

Een extra beveiligingsmaatregel tegen diefstal van uw bestelwagen is het installeren van een Track en Trace volgsysteem. Dit is een klein kastje wat onzichtbaar in uw bus wordt geïnstalleerd. Hiermee is uw bestelwagen altijd te traceren.

Anti inbraak roosters

Deze preventieve anti inbraak roosters zijn beschikbaar voor alle merken en typen bedrijfswagens, voor zowel de achter- als de zijruiten. Dieven zien dat het voertuig beveiligd is en zullen deze sneller links laten liggen. Bovendien beschermt het ook de ruiten tegen het verschuiven van lading van binnenuit.

Wilt u graag meer weten of wilt u uw bedrijfswagen beveiligen?

Informatie aanvragen

Ik wil *

Veel gestelde vragen

Wat voor soort beveiliging moet ik hebben bij een bedrijfswagen?

1) Inwendige bedrijfswagen beveiliging; Met Carbolt 103 is uw volledige laadruimte optimaal beveiligd. De beveiliging wordt onzichtbaar geplaatst, u heeft dus geen storende sloten en grendels in uw bedrijfswagen. Het bedieningspaneel van dit systeem bevindt zich in de cabine van de auto. 

2) Uitwendige bedrijfswagen beveiliging; Een beveiligingsslot monteert u eenvoudig op de zij- of achterdeuren van uw bestelwagen. Zo’n extra slot, ook wel anti-inbraak slot genoemd, is erg sterk waardoor het voor inbrekers praktisch onmogelijk is om open te breken. 

Wat voor soorten sloten zijn er?

1) Slamlock sloten; Een Slamlock beveiligingsslot is zelfsluitend, handig als u met de handen vol de auto uit loopt. Het zorgt ervoor dat elke keer dat de deuren dicht gaan, ze ook automatisch op slot gaan. 

2) Deadlock sloten; Dit bestelwagen slot vergrendelt alleen als u het ook echt met een sleutel op slot draait. Dit slot is vooral bedoelt om ‘s nachts extra beveiliging te bieden en wanneer uw bus op een onveilige plaats staat.

Wat is een track and trace systeem?

Dit is een klein kastje wat onzichtbaar in uw bus wordt geïnstalleerd. Hiermee is uw bestelwagen altijd te traceren.