Bedrijfswageninrichting

Wensink Inbouw biedt voor iedere ondernemer in elke branche oplossingen op het gebied van bedrijfswageninrichting. In welk segment uw bedrijfswagen ook valt, in welke branche u ook actief bent en welke wensen u ook heeft; Wensink Inbouw levert maatwerk dat past bij al uw mobiliteitswensen.

Inbouw bij Wensink

Bij Wensink Inbouw maken we van uw bedrijfswagen een efficiënt ingerichte onderneming op wielen. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld met kant en klare modules die erg gemakkelijk in te bouwen zijn. Daardoor hoeft u uw bedrijfswagen niet lang te missen én zo bespaart u kosten. Liever maatwerk bedrijfswageninrichting? Geen enkel probleem! Onze medewerkers helpen en ontzorgen u graag volledig als het aankomt op bedrijfswageninrichting, wat daar ook voor nodig is! Hiervoor werken we met kwalitatief uitstekende én lichtgewicht producten van Aluca: hét merk op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Inbouw aanbod

 • Inrichting op maat

   
 • Onderlades

   
 • Aluca BOXXen

   
 • Bedrijfswagen accessoires

   

Laadruimte bescherming

Niet alleen het efficiënt inrichten van uw bedrijfswagen, maar ook het beschermen van de laadruimte ervan is belangrijk. Dat begrijpen we bij Wensink Inbouw maar al te goed. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om uw bedrijfswagen optimaal te beschermen. Van het betimmeren van de zijwanden van uw bedrijfswagen tot een oersterke laadvloer: de mogelijkheden zijn ongekend!

Wensink inbouw nieuws

Meer nieuws