wensink-luxury-onderhoudsabbonementen-hero-mobiel

Onderhouds- abonnementen Luxury

Om altijd zorgeloos onderweg te zijn

Onderhoudsabonnementen voor uw Luxury

Onderhoud aan uw klassieker of luxe auto is noodzakelijk. Door uw auto volgens de voorschriften van de fabrikant te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat uw Wensink Luxury langer meegaat én zijn waarde behoudt! Bij Wensink begrijpen we dat u zich zo min mogelijk wilt bezighouden met al het regelwerk dat hierbij komt kijken. We nemen dit dan ook graag uit handen met onze onderhoudsabonnementen!

Het onderhoudsabonnement  is enkel te verkrijgen bij aanschaf van een occasion bij Wensink Luxury en Wensink Occasions.

Onze 5 zekerheden voor zorgeloos en veilig rijden

Tegenwoordig kijken we anders aan tegen autobezit en mobiliteit. Wensink ziet deze ontwikkeling en biedt passend onderhoud voor uw auto voor een goede prijs en op een eerlijke, laagdrempelige en transparante manier. U bent natuurlijk benieuwd waar u allemaal van bent verzekerd als u kiest voor het Wensink Occasions onderhoudsabonnement. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij.

Wat is inbegrepen bij een onderhouds- abonnement?

Als auto’s meer rijden, hebben ze meer slijtage en dus onderhoud nodig. Maar auto’s die minder rijden hebben minder onderhoud nodig. Klinkt logisch toch? Daarom heeft Wensink nu onderhoud per km. Afhankelijk van het aantal gereden km’s betaalt u voor het onderhoud van uw auto. Rijdt u minder? Dan betaalt u ook minder! Met afstand de eerlijkste prijs.

Er zijn 3 pakketten waar u uit kunt kiezen. De voordeligste begint al vanaf 2 cent per kilometer. Uw prijs hangt af van het segment van de auto.

Hoe werkt het onderhouds- abonnement?

Het serviceabonnement is eenvoudiger en inzichtelijker dan u denkt, zo weet u dat u nooit zonder verassingen komt te staan.

Uw autosegment is van invloed op het onderhouds- abonnement

De aanschaf en kosten van onderhoud aan uw auto zijn natuurlijk afhankelijk van het soort auto dat u rijdt, hiervoor zijn onderhoudsabonnementen per autosegment ontwikkeld. Hieronder staan de vijf segmenten beschreven met voorbeelden van auto’s. Staat het segment van uw voertuig niet tussen onderstaande opties? Geen probleem, ook uw voertuig komt dan alsnog in aanmerking voor een Wensink onderhoudsabonnement. Vul uw gegevens in en ontvang een voorstel op maat.

Ontbreekt uw voertuigcategorie?

Onderhoud uitvoeren met een onderhouds- abonnement

Onderhoud laten uitvoeren aan uw auto met een onderhoudsabonnement is heel eenvoudig. Wij zetten de stappen voor u op een rij:

  1. U maakt online of telefonisch een werkplaatsafspraak bij één van onze Wensink Occasions vestigingen.
  2. Het Wensink onderhoudsteam maakt voor u de afspraak op de gewenste datum en tijd bij de juiste Wensink Winkel.
  3. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.
  4. Op de betreffende dag brengt u uw auto naar de Wensink Winkel voor het juiste onderhoud.
  5. Dankzij het onderhoudsabonnement hoeft u niet te betalen en bent u snel en zorgeloos weer onderweg.

Abonnement aanvragen

Uw contactgegevens

Uw auto

Keuze onderhoudsabonnement

Veel gestelde vragen

Waarom een service abonnement afsluiten?

Al het regelwerk om te zorgen dat uw voertuig langer mee gaat, nemen wij door middel van service abonnement uit handen. Bijvoorbeeld als u uw auto wilt laten controleren of een onderhoudsbeurt wilt plannen. Wensink heeft daarom verschillende service abonnementen. 

Wat zijn de kosten van een service abonnement?

Bij de website van Wensink kunt u uw maandelijks tarief berekenen. Wij helpen u daar graag verder.

Wat voor service abonnementen zijn er?

Service abonnement Budget en Service abonnement Comfort.