wensink-luxury-importeren-hero-mobiel

Auto importeren

Wensink Luxury is grenzeloos

Voor u, van a tot z geregeld

Heeft u een auto gezien in het buitenland die u graag zou willen importeren? Dan begrijpen wij van Wensink Luxury dat het niet altijd makkelijk is om alle regelgeving en procedures te begrijpen. De wetgeving rondom het importeren van een auto kan nogal complex zijn en het kan lastig zijn om te weten wat er precies van u verwacht wordt.

Gelukkig kunnen onze deskundige verkopers u helpen bij het importeren van een auto uit het buitenland. Zij hebben jarenlange ervaring met het importeren van auto's en weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat uw droomauto veilig op uw oprit terechtkomt.

Van het regelen van de douaneformaliteiten tot het aanvragen van de juiste papieren, onze verkopers nemen alle zorgen op zich zodat u zich kunt focussen op het genieten van uw nieuwe aankoop. Zo komt uw toekomstige droomauto vanuit het buitenland veilig op uw oprit terecht komt.

Uw droomauto vinden?

Wilt u ook dat wij u helpen met het selecteren van de perfecte luxury, ook dat is een optie bij Wensink. Wij zorgen voor de beste kwaliteit en helpen met het vinden van uw droomauto.

We gaan graag voor u aan de slag