inbouw-merken-servicesystems-hero-mobiel

ServiceSystems bij Wensink Inbouw

Om geordend op weg te gaan

Service-System Bedrijfswageninrichting 

‘Voordelige inrichting voor iedere branche’. Het voordelige Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen een oplossing. Door de modulaire opbouw kan een ideale inrichting samengesteld worden. 

Waarom Service-System?

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen een voordelige oplossing op het gebied van kasten, ladeblokken en accessoires. Service-System heeft kant-en-klare kasten voor snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. 

Gaat u liever voor een inrichting op maat? Ook daar lenen onze kasten zich uitstekend voor. Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u de ideale inrichting zelf samenstellen, met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig hebt. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen. 

Bedrijfswageninrichting voor iedereen 

Service-System is hét merk voor de inrichting van jouw bedrijfswagen en/of werkplaats. Waarom? We hebben kant-en-klare kasten voor de snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een inrichting op maat. En niet te vergeten: handige accessoires. Aan jou de keuze! 

inbouw-werken-service-systems-slider-1