inbouw-merken-servicesystems-hero-mobiel

ServiceSystems bij Wensink Inbouw

Om geordend op weg te gaan

Service-System Bedrijfswageninrichting 

‘Voordelige inrichting voor iedere branche’. Het voordelige Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen een oplossing. Door de modulaire opbouw kan een ideale inrichting samengesteld worden. 

Waarom Service-System?

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen een voordelige oplossing op het gebied van kasten, ladeblokken en accessoires. Service-System heeft kant-en-klare kasten voor snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. 

Gaat u liever voor een inrichting op maat? Ook daar lenen onze kasten zich uitstekend voor. Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u de ideale inrichting zelf samenstellen, met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig hebt. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen. 

Bedrijfswageninrichting voor iedereen 

Service-System is hét merk voor de inrichting van jouw bedrijfswagen en/of werkplaats. Waarom? We hebben kant-en-klare kasten voor de snelle beslissers die rechttoe-rechtaan prima vinden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een inrichting op maat. En niet te vergeten: handige accessoires. Aan jou de keuze! 

inbouw-werken-service-systems-slider-1

Veel gestelde vragen

Wat is een service-system voor bedrijfswagensinrichting?

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen een voordelige oplossing op het gebied van kasten, ladeblokken en accessoires. 

Kan de inrichting op maat gemaakt worden?

Ja, ook daar lenen onze kasten zich uitstekend voor. Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u de ideale inrichting zelf samenstellen, met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig hebt. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passende inrichting voor uw bedrijfswagen.