fuso-canter-8,55-t-hero-mobiel

Fuso Canter 8,55t

Krachtig en wendbaar

Fuso Canter 8,55t; laadvermogen tot 6 ton

De Fuso Canter 8,55 t heeft in de praktijk geen enkele moeite met zware vrachten. De Canter biedt u iets dat u bij andere fabrikanten alleen in de klasse van de 10-tonners vindt: een laadvermogen tot 6 t. Daarmee is ook het transport van zware goederen kinderspel, vooral omdat uw Canter uiterst wendbaar is.

Fuso Canter 8,55t uitvoeringen

Een Fuso Canter 8,55t kopen bij Wensink

Als officiële Fuso dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de bedrijfsauto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Fuso Canter, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en de klus kunt klaren met uw Fuso Canter. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Gehele ontzorging

Persoonlijk contact

5 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Fuso Canter 8,55t Financieren

Rijden in een gloednieuwe Fuso Canter 6,0t, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Fuso Canter. Wensink regelt de financiering en u betaalt de bedrijfsauto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Fuso Canter 8,55t Leasen

Voor al uw medewerkers een Fuso leasen?  Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Fuso Canter 8,55t Zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Fuso Canter 8,55t onderhouden

Fuso maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Fuso Canter 6,0t. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Fuso in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Fuso dealer onderhouden wij elke Canter 6,0t zoals het moet, volgens de voorschriften van Fuso. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Fuso technici. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Fuso

Wanneer u opzoek bent naar een kleine maar wendbare truck. Dan is de Canter 3,5t echt iets voor u. Heeft u voor een zware klus een echt werkpaard nodig, dan is de Canter 7,5t de juiste oplossing voor uw klus. Heeft u echt een zware lading en kan alleen een écht krachtpatser u uit de brand helpen? Dan is er maar één oplossing: de Fuso Canter 8,55t. Wanneer u werk moet verrichten buiten de gebaande wegen en paden, heeft Fuso ook een passende truck voor u. De Canter 4x4, de off-roader.  Liever 100% duurzaam? dan is er voor u de 100% elektrische eCanter. 0% uitstoot, 100% power. 

Interesse in de Fuso Canter 8.55t