fuso-ecanter-hero-mobiel

Fuso eCanter

0% uitstoot, 100% elektrisch, 100% truck

Fuso eCanter; geruisloos krachtig 

Van aan huis bezorging van kleine pakketten tot distributie van goederen op grote schaal; transport is en blijft de ruggengraat van de maatschappij. Verstedelijking leidt tot een toename van het transport met uitdagingen op het gebied van geluid en milieu. Daarom werken wij aan innovatieve technologieën, voor het transport van de toekomst. Met als resultaat de eerste elektrische stadstruck. De eCanter is de eerste op de markt, is “ready to deliver”, en staat voor “beter leven in de stad”.

Fuso eCanter uitvoeringen

Een Fuso eCanter kopen bij Wensink

Als officiële Fuso dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de bedrijfsauto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Fuso Canter, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en de klus kunt klaren met uw Fuso Canter. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Gehele ontzorging

Persoonlijk contact

4 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Fuso eCanter Financieren

Rijden in een gloednieuwe Fuso eCanter, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Fuso Canter. Wensink regelt de financiering en u betaalt de bedrijfsauto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Fuso eCanter Leasen

Voor uw medewerkers een Fuso leasen?  Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

Fuso eCanter Zakelijk Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Fuso eCanter onderhouden

Fuso maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Fuso eCanter. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Fuso in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Fuso dealer onderhouden wij elke eCanter zoals het moet, volgens de voorschriften van Fuso. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Fuso technici. 

onderhoudsabonnement

Overige modellen van Fuso

Wanneer u opzoek bent naar een kleine maar wendbare truck. Dan is de Canter 3,5t echt iets voor u. Heeft u voor een zware klus een echt werkpaard nodig, dan is de Canter 7,49t de juiste oplossing voor uw klus. Heeft u echt een zware lading en kan alleen een écht krachtpatser u uit de brand helpen? Dan is er maar één oplossing: de Fuso Canter 8,55t. Wanneer u werk moet verrichten buiten de gebaande wegen en paden, heeft Fuso ook een passende truck voor u. De Canter 4x4, de off-roader.