fuso-elektrisch-hero-mobiel

Elektrisch rijden

Stap in de wereld van elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een FUSO

Wensink FUSO heeft een Elektrische FUSO. Tevens biedt Wensink verschillende laadoplossingen voor uw elektrische FUSO. Stapt u in de wereld van Elektrisch rijden? Wensink denkt met u mee. Wel zo Aangenaam!

Fuso eCanter

Van aan huis bezorging van kleine pakketten tot distributie van goederen op grote schaal; transport is en blijft de ruggengraat van de maatschappij. Verstedelijking leidt tot een toename van het transport met uitdagingen op het gebied van geluid en milieu. Daarom werken wij aan innovatieve technologieën, voor het transport van de toekomst. Met als resultaat de eerste elektrische stadstruck. De eCanter is de eerste op de markt, is “ready to deliver”, en staat voor “beter leven in de stad”.

fuso-elektrisch-slider

Laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. 

Tankpas

Uw FUSO opladen doet u heel eenvoudig met de e-tankpas. Deze pas heeft de vorm van een sleutelhanger, zodat u laadsessies gemakkelijk kunt starten en stoppen. Heeft u een (semi-)elektrische auto, dan is de sleutelhanger standaard inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is de toekomst. Daarnaast stoot u geen CO2 meer uit en andere vervuilende stoffen en hoeft u niet meer te tanken.

Over welke elektrische modellen beschikt Wensink Fuso?

U kunt de voorraad bekijken op de Wensink Fuso website.

Zijn er ook elektrische bedrijfswagens beschikbaar bij Wensink Fuso?

Jazeker, u kunt de voorraad bekijken op de website.