fuso-onderhoud-apk-hero-mobiel

APK bij Wensink Fuso

Om de verkeersveiligheid te bevorderen

Een APK bij Wensink Fuso

Wanneer onze medewerkers een APK uitvoeren, letten ze op verschillende aspecten van uw Fuso. Deze aspecten zijn onder te verdelen in de onderstaande 3 thema's

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

Allereerst letten we op de verkeersveiligheid van uw Fuso. Hoe zit het bijvoorbeeld met de remmen, de banden en de verlichting? Daarnaast letten we op het milieu: we kijken onder andere naar de CO2-uitstoot van uw Fuso. Tot slot is er de registratie. Hoeveel kilometer heeft uw Fuso al afgelegd? Na een grondige check en het verhelpen van eventuele mankementen, kunt u weer met een gerust hart de weg op. Zorgeloos onderweg!

Bij Wensink laat u deze keuring uitvoeren inclusief afmeldkosten, roetmeting, viergastest en BTW. U bent altijd van harte welkom!

APK en ander onderhoud

Wist u dat een APK gratis is bij onze serviceabonnementen? Naast de APK zijn er namelijk nog tal andere, soms onverwachte, redenen voor onderhoud. Om het u gemakkelijk te maken biedt Wensink u verschillende serviceabonnementen aan. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd voor allerlei reparaties en onderhoud, apk natuurlijk inbegrepen.