fuso-onderhoud-apk-hero-mobiel

APK bij Wensink Fuso

Om de verkeersveiligheid te bevorderen

Een APK bij Wensink Fuso

Wanneer onze medewerkers een APK uitvoeren, letten ze op verschillende aspecten van uw Fuso. Deze aspecten zijn onder te verdelen in de onderstaande 3 thema's

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

Allereerst letten we op de verkeersveiligheid van uw Fuso. Hoe zit het bijvoorbeeld met de remmen, de banden en de verlichting? Daarnaast letten we op het milieu: we kijken onder andere naar de CO2-uitstoot van uw Fuso. Tot slot is er de registratie. Hoeveel kilometer heeft uw Fuso al afgelegd? Na een grondige check en het verhelpen van eventuele mankementen, kunt u weer met een gerust hart de weg op. Zorgeloos onderweg!

Bij Wensink laat u deze keuring uitvoeren inclusief afmeldkosten, roetmeting, viergastest en BTW. U bent altijd van harte welkom!
Plan een afspraak voor uw APK bij de werkplaats van Wensink.

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

APK en ander onderhoud

Wist u dat een APK gratis is bij onze serviceabonnementen? Naast de APK zijn er namelijk nog tal andere, soms onverwachte, redenen voor onderhoud. Om het u gemakkelijk te maken biedt Wensink u verschillende serviceabonnementen aan. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd voor allerlei reparaties en onderhoud, apk natuurlijk inbegrepen. 

Veel gestelde vragen

Wanneer heeft mijn auto een nieuwe Algemene Periodieke Keuring (APK) nodig?

Als u een nieuw voertuig heeft die op benzine rijdt, moet u na vier jaar voor het eerst op voor de APK. Bij een dieselvoertuig is dit 3 jaar. Daarna moeten diesels ieder jaar worden gekeurd. Ook informeren wij u 7 weken voor de vervaldatum van de APK, indien u bekend bent bij ons. 6 weken voor het aflopen van de APK stuurt het RDW ook nog een brief. De APK plant u bij Wensink al vanaf € 39,95.

Kan ik mijn Algemene Periodieke Keuring (APK) combineren met een onderhoudsbeurt?

Ja, dat kan. U kunt een afspraak inplannen in de werkplaatsplanner.

Wat kost een Algemene Periodieke Keuring (APK) bij Fuso?

Wanneer uw Fuso toe is aan APK kost deze € 39,95.