fuso-toepassingen-bouw-hero-mobiel

Bouwsector

Om elke klus te klaren

De Canter voor de bouwsector

Op onvermoeibare en betrouwbare wijze vervoert de Canter met zijn robuuste chassis ladingen tot 6 ton in één keer naar de bestemming. Een aanhanggewicht tot 3,5 ton vormt geen enkel probleem. De grote flexibiliteit is terug te vinden in de talrijke opbouwvarianten zoals de open laadbak en kipperbak die af fabriek kunnen worden geleverd. De robuustheid van de Canter wordt gecombineerd met uiterste wendbaarheid, terwijl het rijcomfort overtuigt. 

Informatie aanvragen

Veel gestelde vragen

Wat is de Canter voor de bouwsector?

De Canter voor de bouwsector zorgt er voor dat u op een prettige en veilige manier goederen kan transporteren of afgeven. De grote flexibiliteit is terug te vinden in de talrijke opbouwvarianten zoals de open laadbak en kipperbak die af fabriek kunnen worden geleverd. De robuustheid van de Canter wordt gecombineerd met uiterste wendbaarheid, terwijl het rijcomfort overtuigt. 

Wat is het laadvermogen van de Canter voor de bouwsector?

Op onvermoeibare en betrouwbare wijze vervoert de Canter met zijn robuuste chassis ladingen tot 6 ton in één keer naar de bestemming. Een aanhanggewicht tot 3,5 ton vormt geen enkel probleem.