wensink-lease-truck-hero-mobiel

Truckgroep Lease

Alles wat u moet weten als het gaat om lease vormen rondom trucks of bedrijfswagens

Mercedes-Benz Trucks 

Wanneer u een Mercedes-Benz Truck aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de Mercedes-Benz Truck uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun Mercedes-Benz met een vorm van financiering aan te schaffen. Wanneer u ervoor kiest om uw Mercedes-Benz truck met financiering aan te schaffen, zult u ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen u graag met een antwoord op deze vragen. 

Truck & Trailer 

Truck & Trailer biedt u de mogelijkheid opleggers of trailers te leasen. Op die manier financiert u uw oplegger of trailer met gemak en zekerheid. Lees hieronder meer informatie over de twee leasevormen die wij u aanbieden.

Fuso

Wanneer u een FUSO aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de FUSO uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun FUSO met een vorm van financiering aan te schaffen. Wanneer u ervoor kiest om uw FUSO met financiering aan te schaffen, zult u ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen u graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij u, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan.