Wensink Truck Groep

Truckgroep Wensink, aangenaam!

klaar om u te adviseren bij het vinden van het juiste voertuig dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de aanschaf, leasing of financiering van een truck, trailer of bedrijfswagen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Naast ons uitgebreide aanbod van voertuigen, kunt u ook rekenen op onze professionele after-sales service. Onze goed uitgeruste werkplaatsen en ervaren technici zorgen voor het onderhoud en de reparatie van uw voertuig, zodat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op kunt.

Wensink Truck Groep is trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn die meedenkt met uw transportbehoeften en uw zakelijke doelen ondersteunt.


 

mercedes-benz-trucks-onderhoudsbonnement-slider

Financieren 

Bij Wensink bieden we diverse financieringsmogelijkheden voor het financieren van een truck, trailer of bedrijfswagen. Ons ervaren team van financiële experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing die past bij uw wensen en behoeften. We bieden flexibele financieringsvoorwaarden en streven naar een eenvoudig en transparant proces. 

Leasen

Bij Wensink bieden we diverse leaseoplossingen voor het verkrijgen van een truck, trailer of bedrijfswagen. Ons ervaren team van lease-experts staat voor u klaar om de beste oplossing te vinden die past bij uw wensen en behoeften. We bieden flexibele opties en streven naar een eenvoudig en transparant proces.

Alles onder één dak

Advies door echte vakmensen

Gepassioneerde monteurs

Elektrische mobiliteit


Wanneer u een auto aanschaft, heeft u verschillende mogelijkheden om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de auto uit eigen middelen betalen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om hun auto met een vorm van financiering aan te schaffen, zowel particulier als zakelijk. Wanneer u ervoor kiest om uw auto met financiering aan te schaffen, zult u ongetwijfeld enkele vragen hebben. Wij helpen u graag met een antwoord op deze vragen. Ook bieden wij u, naast reguliere financiering, verschillende leaseopties en verzekeringen aan. Voor elke auto van elk merk.


 

wat klanten zeggen
over Wensink Truckgroep

Google reviews
83 reviews
Gemiddeld een 4.5 van 5!
Bekijk alle reviews
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is de Wensink Truckgroep uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.