mercedes-benz-truck-financial-lease-hero-mobiel

Truck Groep financieren

Alles wat u moet weten als het gaat om het financieren van uw Fuso, Mercedes Truck of trailer.

Mercedes-Benz Trucks

Met financial lease kunt u uw wagenpark financieren zonder in één klap een grote som geld kwijt te zijn. Wij verzorgen (een deel van) de financiering van uw wagenpark. Deze financiering lost u met een vast maandelijks bedrag af. Zodra de aflossing is voltooid, bent u de volledige eigenaar van uw wagenpark.

Truck & Trailer

Bij financial lease huurt u de vrachtwagen of oplegger van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar.

Fuso 

We begrijpen dat u bij het kopen van uw FUSO zo min mogelijk financiële risico’s wilt lopen. Bij Wensink denken we graag met u mee. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw FUSO  te financieren. Op een manier die bij u past, wel zo flexibel! We bieden financieringsmogelijkheden voor zakelijke klanten. Wensink gaat samen met u op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen als het gaat om het financieren van een FUSO. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een auto financieren? We helpen u graag!