van-wieren-hero-mob

Twee nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Van Wieren Special BV

Onder een stralend zonnetje heeft Van Wieren Special B.V. onlangs twee gloednieuwe Actrossen 2651 LS 6x2/4 in ontvangst genomen, geleverd en klaargemaakt door Wensink Emmeloord. Nadat bijna 10 jaar geleden het eerste contact is gelegd, is het nu tot een mooie samenwerking gekomen tussen de twee bedrijven.

De nieuwe trucks zijn uitgerust met een scala aan geavanceerde functies, zoals een gestuurde en hefbare voorloopas, dubbele plaatkoppeling, retarder, de grootste GigaSpace cabine, led koplampen en led achterlichten, automatische afstandsregeling, soundsysteem, luchtgeveerde cabine, verlichte Mercedes-Benz ster en standairco. Daarnaast zijn ze door Wensink Emmeloord nog eens opgebouwd met vele extra's, zoals een 730 liter dieseltank, werklampen, zwaailampen, flitsers, NATO stekker, omvormer en lichtplaat.

Geraffineerd spuitwerk

Uiteraard zijn de trucks volledig in de huisstijl van Van Wieren Special B.V. geleverd. Dit werd mogelijk gemaakt door het vakmanschap van Spuiterij B. de Wilde uit Vaassen. Zij hebben de trucks met zorg gespoten, inclusief de tank, naven, kist en uitlaat, om ervoor te zorgen dat ze naadloos in het wagenpark passen.

van-wieren-slider

Primeur binnen wagenpark

Jelle Kuiper, verkoopadviseur Trucks bij Wensink, is bijzonder trots op de samenwerking. Hij herinnert zich het eerste contact bijna 10 jaar geleden en kijkt met genoegen terug op de groei van de onderlinge relatie. Deze levering markeert een primeur voor Van Wieren Special B.V., aangezien het hun eerste Mercedes-Benz trucks zijn binnen het wagenpark dat voorheen voornamelijk bestond uit andere A-merken. Naast het leveren van de trucks heeft Wensink ook het onderhoudscontract in handen genomen, waardoor de trucks de komende jaren volledig worden geserviced.

Chauffeurs Jeroen en Johan van Van Wieren Special B.V. kijken reikhalzend uit naar de komende ritten met deze nieuwe aanwinsten.

Over Van Wieren

Van Wieren Special BV, dat volgend jaar haar 80-jarig jubileum viert, is gespecialiseerd in het vervoeren en distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 120 ton. Deze machines, vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie en landbouw kunnen zowel op banden als op rupsen staan. Daarnaast vervoert Van Wieren Special BV ook alle andere exceptionele ladingen zoals bijvoorbeeld (onderdelen voor) windmolenparken, gasturbines en pijpleidingen.

van-wieren-slider-2