schade-certificering-hero-mobiel

Certificering Wensink Schade

Repair & Reconnect

‘Repair & Reconnect’ certificering voor Wensink Schade

Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz ‘Repair & Reconnect’ wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

Door het inschakelen van onze deskundige vakmensen, die gebruikmaken van specialistische apparatuur en originele onderdelen, blijft een Mercedes-Benz voertuig betrouwbaar en veilig. Wensink Schade herstelt namelijk - volgens strenge voorgeschreven criteria - niet alleen de carrosserieschade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade.

Directeur van Wensink Schade: “Veel mensen realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Veiligheid moet je immers nooit aan het toeval overlaten.” En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, biedt Wensink 4 jaar garantie op de reparatie en 2 jaar garantie op onderdelen.

Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is Wensink door een onafhankelijke partij gecontroleerd op alle processen die binnen het schadeherstel plaatsvinden. Wensink Schade heeft aangetoond dat aan deze belangrijke pijlers op het gebied van schadeherstel wordt voldaan. Om de kwaliteitsnorm van het certificaat ‘Repair & Reconnect’ te kunnen blijven waarborgen, vindt na certificering jaarlijks een controle-audit plaats.