schade-ruit-vervangen-hero-mobiel

Ruit vervangen bij Wensink Schade

Wij vervangen uw ruit snel en voordelig

Ruit vervangen

Heeft u een scheur in uw ruit? Ook dan helpen wij u graag. Wij vervangen uw ruit snel en voordelig met een originele ruit. U kunt er zeker van zijn dat er een kwalitatief sterke ruit wordt geplaatst. Daarnaast blijft uw auto volledig origineel.

Plan uw reparatie

U kunt uw reparatie telefonisch plannen met Wensink Schade. Wij staan op maandag t/m vrijdag voor u klaar vanaf 8.00 uur tot 17.30 uur .

Vestiging Apeldoorn

Vestiging Groningen

Vestiging Hoogeveen

Reparatie 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren.

Veel gestelde vragen

Wat is ruitreparatie?

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Wensink te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco verzekering bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd!

Hoe gaat reparatie in zijn werk?

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren. Groeit het sterretje of de kleine beschadiging uit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen, wat uiteindelijk leidt tot mer werk en daarmee hogere kosten.

Waar kan ik een afspraak inplannen als ik mijn ruit wil laten repareren?

U kunt direct een afspraak inplannen in de werkplaatsplanner van Wensink.