wensink-schade-neemt-deel-activiteiten-over-van-sent-waninge-hero-mobiel

Wensink Schade neemt schadeherstel activiteiten voor personenwagens over van Sent Waninge

Wensink Schade neemt schadeherstel activiteiten voor personenwagens over van Sent Waninge

Per 17 januari a.s. neemt Wensink Schade de activiteiten van Sent Waninge schadeherstel voor personenwagens in Hoogeveen over. De werkzaamheden worden geïntegreerd in de Wensink Schade vestiging in Hoogeveen. Met de overname komen de vier medewerkers van Sent Waninge die actief zijn voor personenauto schadeherstel bij Wensink Schade in dienst.

Soepele overdracht

De overdracht van de schadeherstel activiteiten voor personenwagens volgt na de overname van Sent Waninge door Bakker Bedrijfswagens. De keuze tot specialisme in schadeherstel voor trucks heeft Bakker Bedrijfswagens doen besluiten om te stoppen met schadeherstel voor personenwagens. Het toevoegen van deze activiteiten geeft Wensink Schade de mogelijkheid door te groeien en past binnen de strategie en toekomstplannen van Wensink Automotive. Zowel Sent Waninge Autoschade als Wensink Schade zijn lid van schadeketen A.A.S. 

Wensink Schade

Wensink Schade is een gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf dat zich vanaf de oorsprong richt op hoogstaande kwaliteit en snelle service. Wensink Schade beschikt over drie grote vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn en Groningen waarmee, in combinatie met een fijnmazig dealernetwerk, heel Noordoost-Nederland wordt bediend. Dankzij de meest geavanceerde apparatuur, moderne technieken en gespecialiseerde medewerkers zijn klanten weer snel en zorgeloos onderweg.

Door de overdracht van de activiteiten verstevigt Wensink Schade haar positie als multifunctioneel schadeherstelbedrijf in Noordoost- Nederland. De vestiging in Hoogeveen groeit hiermee naar 18 medewerkers. Directeur Wensink Schade Erwin Renkema: “Met deze overdracht creëren we een nog stabielere basis voor een gezond schadeherstelbedrijf en een versterking van ons netwerk. De omvang van ons bedrijf maakt ons slagvaardig naar de toekomst toe.”

Wensink Automotive

Wensink Schade is onderdeel van Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met meerdere merken worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.