mercedes-benz-e-actros-hero-mobiel

Elektrisch Truck Rijden

Elektrisch rijden in een Mercedes-Benz Truck

Wensink Mercedes-Benz Trucks biedt ook mogelijkheden voor elektrische trucks. Zo komt binnenkort de nieuwe Mercedes-Benz eActros. Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten. De nieuwe Mercedes-Benz Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport.

Hiervoor hebben we de nieuwe Actros met geavanceerde technische innovaties uitgerust die het brandstofverbruik aanzienlijk verlagen, de inzetbaarheid en veiligheid verder verhogen en de chauffeur in het internationaal transport en zwaar distributietransport nog beter ondersteunen. De nieuwe Actros onderscheidt zich door unieke, geavanceerde connectiviteitsoplossingen en perfect op elkaar afgestemde, slimme assistentiesystemen.

Laadoplossingen

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

mercedes-benz-e-actros-slider-1