mercedes-benz-unimog-u-4023-u-5023-hero-mobiel

Mercedes Unimog U 4023 - U 5023

Klaart elke klus

Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023: Een begeerde werkplek

Door moderne technologie kan de voor ruig terrein geschikte Unimog praktisch iedere uitdaging aan. Vierwielaandrijving en extreme torsieflexibiliteit verschaffen de robuuste bedrijfswagen een voorsprong op onbegaanbaar terrein: De Unimog brengt manschappen, materiaal en zware apparatuur op de meest onherbergzame werklocaties.

Unimog U 4023 / U 5023 uitvoeringen

Een Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023 kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023 Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023 Leasen

Voor al uw chauffeurs een Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023 leasen, tegen een aantrekkelijk, all-in maanbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Mercedes Benz Unimog U 4023 / U 5023 ZAKELIJK Leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een truck op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement

Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023 onderhouden

Mercedes maakt trucks die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023 in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Unimog U 4023 / U 5023 zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici.

mercedes-benz-unimog-u4023-u5023-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Op zoek naar een flexibel, betrouwbaar en veelzijdig voertuig? Dan is de Merces-Benz Unimog U 4023 – U 5023 wellicht wat voor u. Op zoek naar een wendbaar voertuig dan is de Mercedes-Benz Atego wellicht wat voor u. Grotere lading vervoeren? Dan is de ruime en comfortabele Mercedes-Benz Actros een betere optie. Voor het zware werk en transport is er de krachtige en robuste Mercedes-Benz Arocs. Tevens hebben wij de veelzijdige Mercedes-Benz Unimog U 219 – U 530. Wanneer u een veelzijdig voertuig wil voor stedelijke mobiliteit wil is de Mercedes-Benz Econic uitermate geschikt voor u. Ten slotte is er ook de Zetros voor het aller zwaarste werk.