unimog-u-219-u-530-hero-mobiel

Mercedes Unimog U 219 - U 530

Flexibiliteit en productiviteit verenigd

Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530: Overtuigend veelzijdig

Zijn robuustheid en betrouwbaarheid alsmede uitmuntende veelzijdigheid maken de Unimog al decennia lang een werktuigdrager voor professionals. Want de Unimog is een voertuig dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld. In combinatie met de vele gekwalificeerde fabrikanten van aan- en opbouwapparatuur en de grote know-how van de Unimog partners ontstaat een voertuigsysteem met een ongeëvenaarde flexibiliteit en productiviteit. Met al zijn capaciteiten zijn de afmetingen uiterst compact gehouden – en juist daarom kan de Unimog zijn effectiviteit vrijwel overal in de praktijk brengen. 

Sinds generaties doet de Unimog voor niets en niemand onder als het om veelzijdigheid gaat. De reden: De werktuigdrager is een uniek voertuigconcept dat speciaal voor het gebruik van aanbouwapparatuur is ontwikkeld. In samenwerking met gekwalificeerde fabrikanten van aanbouwapparatuur ontstaan individuele systeemoplossingen, die productiviteit en exploitatie op de meest uiteenlopende toepassingsgebieden doen stijgen. Ook op het gebied van aandrijving en bediening van de werktuigen gaat de werktuigdrager aan kop. En de demontabele, draagbare multifunctionele joystick maakt de bediening nog eenvoudiger en veiliger.
 

Mercedes Benz Unimog U 219 - U 530

Een Mercedes-Benz Unimog U 219 - U530 kopen bij Wensink

Als officiële Mercedes-Benz dealer nemen we bij Wensink alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor de auto’s die we leveren, die stuk voor stuk aan onze eisen voldoen, maar ook voor de service die we u bieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw Mercedes-Benz Unimog U 219 - U530, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit in uw nieuwe Mercedes-Benz Unimog U 219 - U530…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de auto van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam. 

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

16 vestigingen, altijd dichtbij

De koffie staat altijd klaar!

Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 Financieren

Rijden in een gloednieuwe Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

Zakelijk

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 Leasen

Voor al uw chauffeurs een Unimog U 219 - U 530 leasen, tegen een aantrekkelijk, all-in maanbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen.

Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 Zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een Unimog U 219 - U 530 op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 Onderhouden

Mercedes maakt trucks die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de truck zijn waarde behoudt. Als officiële Mercedes-Benz dealer onderhouden wij elke Mercedes-Benz Unimog U 219 - U 530 zoals het moet, volgens de voorschriften van Mercedes-Benz. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde Mercedes-Benz technici.

mercedes-benz-unimog-u219-u530-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van Mercedes-Benz 

Op zoek naar een flexibel, betrouwbaar en veelzijdig voertuig? Dan is de Merces-Benz Unimog U 219 – U 530 wellicht wat voor u. Op zoek naar een wendbaar voertuig dan is de Mercedes-Benz Atego wellicht wat voor u. Grotere lading vervoeren? Dan is de ruime en comfortabele Mercedes-Benz Actros een betere optie. Voor het zware werk en transport is er de krachtige en robuste Mercedes-Benz Arocs. Tevens hebben wij de veelzijdige Mercedes-Benz Unimog U 4023 – U 5023. Wanneer u een veelzijdig voertuig wil voor stedelijke mobiliteit wil is de Mercedes-Benz Econic uitermate geschikt voor u. Ten slotte is er ook de Zetros voor het aller zwaarste werk.