truck-trailer-merken-web-trailer-hero-mobiel

WEB Trailer bij Truck & Trailer

WEB Trailer bouwt solide trailers

WEB Trailer

WEB Trailer bouwt solide trailers en is daarbij in staat te voldoen aan de exacte specificaties van de klanten. Hierover kunnen tal van Nederlandse transportbedrijven meepraten!

De voordelen van WEB Trailer 

De kracht van WEB Trailer is dat het een ruime variëteit van mogelijkheden aanbiedt. Maar waar u ook voor kiest, de degelijke constructie staat voorop! Daarbij duldt WEB Trailer geen enkele concessie aan de kwaliteit. Alle chassisdelen zijn waar mogelijk gelast en er is sprake van uitermate degelijke chassisbouw. WEB Trailer garandeert een veilige en snelle belading van de trailer met een heftruck. En dat niet alleen: een trailer van WEB Trailer is ook nog eens verzekerd van een lange levensduur!

De veelzijdigheid van WEB Trailer

WEB Trailer produceert naast trailers ook opbouwen voor bakwagens, LZV-onderdelen en aanhangwagens. Hierbij maakt WEB Trailer gebruik van eersteklas onderdelen, waar gewenst in overleg met de klant. WEB Trailer is ook het adres voor containerchassis, chassis voor wissellaadbakken en voor koeltrailers.

Nieuw is dat WEB Trailers geleverd kunnen worden met het Flex Strap ladingzekeringssysteem. Het Flex Strap-systeem bespaart tijd, werkt veiliger en voldoet aan de strenge eisen voor ladingzekering. De chauffeur hoeft niet meer te klimmen en lading in elke vorm kan gegarandeerd veilig en zeker worden vastgezet met Flex Strap. Bij aanhouding en controle in Duitsland zijn er geen problemen meer. Flex Strap is het beste en meest veelzijdige lading zekering systeem dat er is.