truck-trailer-kipper-oplegger-hero-mobiel

Kipper opleggers bij Truck & Trailer

Heeft u liever een op maat gebouwde oplegger? Ook dat is mogelijk!

Kipper opleggers 

Bent u op zoek naar een bulk oplegger die beschikbaar is in verschillende uitvoeringen en is voorzien van de nieuwste technologieën? Truck & Trailer helpt u hier graag bij. Wij bieden tankopleggers voor het vervoeren van bijvoorbeeld levensmiddelen, chemicaliën, gassen, bitumen of CO2. Heeft u liever een op maat gebouwde oplegger? Ook dat is mogelijk!

Benalu kipper opleggers

Met de aluminium Kipper opleggers van Benalu bent u verzekerd van vakkundige ondersteuning bij het transport van bulkgoed. Omdat Benalu een ruime keuze heeft in het kipper programma is er altijd voor ieder transport een geschikte kipper oplegger te verkrijgen. Door hun lage eigen gewicht biedt de kipper opleggers een maximale nuttige laadvermogen voor alle soorten bulkgoed.

Kögel kipper opleggers

Met de stalen Kipper opleggers van Kögel bent u verzekerd van vakkundige ondersteuning bij het transport van bulkgoed. De stabiele kipper opleggers uit hoogwaardige staalsoorten van Kögel onderscheiden zich door de lage onderhoudskosten, het goede rijgedrag en de praktische bedieningselementen. Door hun lage eigen gewicht biedt de kipper opleggers een maximale nuttige laadvermogen voor alle soorten bulkgoed. Kipper opleggers van Kögel onderscheiden zich in:

  • Lage onderhoudskosten
  • Intelligente montagetechniek: modulaire constructie
  • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Heeft u vragen over onze opleggers of wilt  graag meer informatie? 

Uw offerte aanvragen

Ik wil *