truck-trailer-homepage-hero-1-desktop

Truck & Trailer

Alle services voor trucks en trailers onder één dak!
truck-trailer-homepage-hero-2-mobiel
Onderdelen
truck-trailer-homepage-hero-3-mobiel
Werkplaatsafspraak maken

Truck & Trailer altijd dichtbij

Voor verkoop, verhuur en lease van trucks en opleggers, maar ook voor reparatie, onderhoud en/of onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. We staan dan ook dag en nacht voor u klaar om uw truck, trailer of volledig wagenpark inzetbaar te hebben. Onze enthousiaste medewerkers zorgen wij ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. Truck en Trailer heeft voor lease, financiering, verhuur of onderhoud & reparatiecontracten een passende oplossing. Door ons unieke truck en trailer concept hebben wij alle services onder één dak. 

Alle merken trucks & trailers

Alles onder één dak

Advies door echte vakmensen

Gepassioneerde monteurs

Zorgeloos onderweg 
door de service van Truck & Trailer!

Bij Truck & Trailer werken we enkel met kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met onze service en werkplaatsen onderscheiden wij ons door zowel Truck als Trailer te onderhouden.

truck-&-trailer-onderhoud

Trots 
op onze merken

truck-&-trailer-oplegger

Een gepaste oplegger 
bij uw transportwensen

En dat doen we met kennis en bekwaamheid die we door de jaren heen hebben opgedaan. Truck & Trailer is namelijk opgericht in 2012 en is sindsdien niet meer weg te denken in de wereld van transport en logistiek.

De juiste onderdelen 
voor uw truck of trailer

Via onze groothandel kun je direct terecht voor zowel merk als universele truck en trailer onderdelen. Bij Truck & Trailer werken we enkel met kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze bestellingen worden snel uitgevoerd waardoor u de bestelling vlug binnen heeft. U kunt altijd terecht bij één van onze fysieke magazijnen. 

truck-&-trailer-parts

Financial 
lease

Bij financial lease huurt u het object van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar.

Operational
lease

Bij deze leasevorm betaalt u een vast bedrag per maand en bent u geheel ontzorgd, ook als het gaat om reparatie, onderhoud en verzekeringen! Dit scheelt ook nog eens heel wat papierwerk: u ontvangt niet verschillende facturen voor alle verschillende diensten. Na afloop van het contract levert u het product in bij Truck & Trailer en kunt u, wanneer u dat wilt, een andere trailer of oplegger uitzoeken. Wilt u dat niet? Dan laten we het hierbij! 

Nieuws

truck-trailer-nieuws-in-beeld-banner

24-08-2021

In beeld: Wensink Trucks en Truck & Trailer

truck-trailer-nieuws-rmo-banner

25-08-2021

Truck & Trailer neemt werkplaatsactiviteiten RMOtive over

Meer weten over Financial lease
Meer weten over Operational lease
Meer weten over onderhoudsabonnementen
Parallax Wensink
Wensink Automotive B.V.

Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.