wensink-eindejaarsdeals-hero-mobiel

Wensink Eindejaars Deals

Zoveel voordeel, er komt geen einde aan

Wensink Eindejaars Deals

Eindelijk een nieuwe auto voor u, er komt geen einde aan. Sluit het jaar bijzonder voordelig af en rij in uw nieuwe auto zorgeloos 2022 in mét hele veel voordeel! 

Met 2 jaar gratis onderhoud* en super scherp geprijsd komt er geen einde aan de Wensink Eindejaarsdeals. Oneindig wachten? Dat is niet meer nodig. Er is voldoende (occasion) voorraad, dus u kunt al binnen 5 dagen wegrijden met uw nieuwe auto. Is dat een Ford Fiesta ST-Line, Kia XCeed, Citroën C5 Aircross SUV Hybrid of één van de vele andere modellen? Dit is uw kans! Wij hebben vele modellen op voorraad én direct leverbaar! Welke past het beste bij u? 

Bekijk ons ruime aanbod

Altijd zorgeloos onderweg

Ruim 40 vestigingen

Altijd ruime voorraad

Breed aanbod aanvullende diensten

Occasions private leasen

Alle geselecteerde occasions kunt u nu ook private leasen voor een kortere periode; alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar [full operational]. De prijs kan variëren wanneer u kiest voor een andere uitvoering, hogere km stand of kortere lease periode.

wensink-eindejaarsdeals-media-1

Citroën modellen

 

Ford modellen

Kia modellen

Mercedes-Benz modellen

Profiteer van 2 jaar gratis onderhoud

Sluit u tijdens de Wensink Eindejaarsdeals  een onderhoudscontract af bij aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto? Dat profiteert u van 2 jaar gratis onderhoud op basis van een 4-jarig contract. 

Service aan uw voertuig is noodzakelijk. Als auto's minder rijden, hebben ze minder onderhoud nodig dan auto's die meer rijden. klinkt logisch toch? Daarom heeft Wensink nu onderhoud per km. Afhankelijk van het aantal gereden km's betaalt u voor het onderhoud van uw auto. Rijdt u minder? Dan betaalt u ook minder, dat is wel zo eerlijk.

Bij Wensink begrijpen we dat u zich zo min mogelijk wilt bezighouden met al het regelwerk dat hierbij komt kijken. We nemen dit dan ook graag uit handen met onze serviceabonnementen.

Voordelen van 1 jaar gratis onderhoud

Onze service- en onderhoudsabonnementen bieden u veel voordelen. Welke dat zijn, zetten we graag voor u op een rijtje.

 • We nemen papierwerk en administratie uit handen.
 • U heeft alles onder 1 dak. Wensink zorgt dat u zorgeloos onderweg bent.
 • U bespaart aanzienlijk op onderhoudskosten.
 • U behoudt uw mobiliteitsservice / pechhulp vanuit uw merk.
 • Keuze uit verschillende pakketten.

Wij zijn op zoek naar uw auto!

Wilt u weten wat uw huidige auto waard is en wat u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe? Dan bent u bij Wensink aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar uw auto, taxeren hem direct en maken voor u de béste deal!

occasion-homepage-banner-1

Waarom uw auto verkopen bij Wensink

Bij Wensink is persoonlijke aandacht en service op maat de standaard. Uw auto verkopen kan natuurlijk overal. Maar alleen bij Wensink profiteert u van zoveel voordelen. 

 • Altijd een eerlijke prijs. Ook bij zichtbare schade.
 • Elk merk is welkom
 • Inruilen kan altijd
 • Keuze uit een ruim aanbod
 • De mogelijkheid om uw garantie te verlengen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Neem contact met ons op