Het Wensink nieuws 

Het staat nooit stil bij Wensink. Als een van de grootste familie autobedrijven van Nederland en dé dealer van Mercedes, Kia en Ford, en occasions van alle merken is er elke dag wel wat te melden. We hebben hier een overzicht voor u gemaakt met het belangrijkste nieuws rondom alles van mobiliteit. Lees het nieuws rond personen en/of bestelwagens en trucks. 

aflevering-haverhoek-slider-3

14-03-2024

Nieuwe Mercedes-Benz Actros voor Gerrit Haverhoek Transport

Gerrit Haverhoek Transport heeft onlangs een gloednieuwe Mercedes-Benz Actros 2848L DNA 6x2 in ontvangst genomen, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies en opties om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid te verhogen.

kia-ev9-wint-worlds-best-car-leadimage

14-03-2024

Kia EV9 wint de titel 'World's Best Car for 2024' bij WWCOTY Awards!

De Kia EV9 heeft de felbegeerde titel 'Beste Auto ter Wereld 2024' veroverd tijdens de Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) Awards. Deze bekroning volgt na een grondige selectie door 75 vrouwelijke autojournalisten uit maar liefst 52 landen over de hele wereld.

kia-niro-ev-ruim-comfortabel-en-voordeliger-leadimage

12-03-2024

Kia Niro EV praktijkervaring volgens klanten

De Kia Niro (EV) heeft de harten van Nederlandse automobilisten veroverd, en het is geen verrassing waarom. Volgens Autoweek zijn klanten ze over het algemeen zeer tevreden. Over het algemeen verdient de Niro een solide 8,0 als eindcijfer.

ford-transit-custom-ook-beschikbaar-als-ms-rt-leadimage

14-02-2024

Ford maakt Transit Custom beschikbaar als sportievere MS-RT

Ford Pro brengt een sportieve toevoeging aan haar bedrijfswagengamma met de lancering van de exclusieve Ford Transit Custom MS-RT. Deze nieuwe variant, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van MS-RT, biedt een unieke mix van opvallende autosportstijl en verbeterde prestaties.

de-nieuwe-ford-puma-2024-leadimage

05-02-2024

Ford onthuld de gefacelifte Puma

De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E.

de-nieuwe-ford-transit-connect-leadimage

31-01-2024

Ford onthult de nieuwe Transit Connect, ook als PHEV

Ford Pro zet een krachtige stap in de toekomst van geëlektrificeerde bedrijfswagens met de onthulling van de nieuwe compacte Transit Connect. Deze innovatieve toevoeging aan het Europese aanbod combineert een groter laadvolume en verbeterd gebruiksgemak met geavanceerde technologieën en een revolutionaire PHEV-aandrijflijn.

ford-kuga-best-verkochte-phev-van-europa-leadimage

29-01-2024

Ford Kuga heerst opnieuw als best verkochte PHEV in Europa!

De Ford Kuga Plug-in Hybrid domineert voor het derde opeenvolgende jaar als Europa's best verkochte PHEV. Ontdek het nieuwe model met verbeterde prestaties, geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteit. 

Kliko slider3

26-01-2024

Wensink levert twee Actrossen aan Kliko Groep

Recent leverde Wensink twee Actros 1942 LS trekkers af bij Kliko Groep. Het familiebedrijf in Veenendaal is al tientallen jaren actief in de afvalinzameling met Kliko containers en ondergrondse afvalsystemen.

van-ooij-media-1

19-01-2024

Trouwe klant Van Ooij ontvangt de sleutels van nieuwe Actros

Op vrijdag 19 januari heeft Wensink Doetinchem een nieuwe Actros aan Van Ooij Internationaal Transport in Doetinchem afgeleverd. 

ford-kuga-2024-leadimage

17-01-2024

De nieuwe Ford Kuga: hier is de nieuwe generatie

Ford zet een nieuwe stap naar een emissievrije toekomst met de Ford Kuga 2024. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment wordt aangedreven door een geavanceerde plug-in hybride-aandrijflijn.

smart-#3-slider-3

06-09-2023

Ontdek de nieuwe smart #3 - Stijlvol en sportief!

In april maakte deze opvallende SUV-coupé zijn debuut op Auto Shanghai, en nu is het de beurt aan Europa om kennis te maken tijdens de IAA Mobility in München. De smart #3 is niet zomaar een elektrische auto; het is een perfecte mix van stijl, sportiviteit en slimme technologie. Lees verder om alles te ontdekken wat deze nieuwe smart te bieden heeft.

kia-picanto-2024-leadimage

04-07-2023

Kia geeft de Picanto een ingrijpende facelift

Kia heeft de Picanto, één van de meest betaalbare auto's op de markt, ingrijpend vernieuwd. Met zijn actieve uitstraling en overtuigende eigenschappen is de nieuwe Kia Picanto klaar om indruk te maken op zowel stadsrijders als avontuurlijke weggebruikers. De vernieuwde Kia Picanto wordt volgend jaar in de zomer op de Nederlandse markt verwacht. 

wensink-truck-groep-levert-14-actros-bakwagens-aan-zorgboodschap-leadimage

30-06-2023

Wensink Truck Groep levert 14 Actros bakwagens aan Zorgboodschap

Zorgboodschap rijdt sinds dinsdag 27 juni met 14 nieuwe Actros 1827 L bakwagens, geleverd door Wensink Truck Groep. Alle wagens zijn voorzien van een koelmachine, waardoor Zorgboodschap haar klanten dagelijks kan voorzien van verse, gekoelde voedingsproducten.

wensink-nummer-1-mt500-automotive-dienstverlening-leadimage

29-06-2023

Wensink veroverd de eerste plaats in Automotive Dienstverlening volgens MT500

Wensink voert de toppositie aan in de Automotive Dienstverlening in de MT500, het jaarlijkse reputatieonderzoek van MT/Sprout onder duizenden zakelijke beslissers.

wensink-en-pec-zwolle-blijven-verbonde-leadimage

02-06-2023

Wensink en PEC Zwolle blijven verbonden

Ook de komende jaren blijft Wensink mobiliteitspartner van PEC Zwolle. De overeenkomst die na dit seizoen zou aflopen is opgewaardeerd voor maar liefst vier seizoenen. Daarmee is Wensink de volgende strategische partner die zich voor langere tijd aan PEC Zwolle verbindt.

wensink-slider-zwolle

17-05-2023

Wensink hoogste nieuwe binnenkomer in de Elsevier Top 200 Familiebedrijven

Familiebedrijven vervullen een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Daarom onderzoekt EW (Elsevier weekblad) elk jaar wat de grootste familiebedrijven van Nederland zijn. Wensink is dit jaar de grootste stijger in de lijst. Elsevier heeft directieleden Jorus Vos en Laurens Stigter geïnterviewd over het succesverhaal van Wensink.

nieuws-boekestijn-wensink-mercedes

04-05-2023

Mega-order Boekestijn Transport: aflevering 500 Actrossen in volle gang

Daimler Truck Nederland is op dit moment druk met een zeer grote bestelling door Boekestijn Transport: het bedrijf neemt maar liefst vijfhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz Actros in gebruik.

smart-#3-slider-2

17-04-2023

Smart onthuld zijn allereerste sportieve coupé, de smart #3

Smart onthulde tijdens een exclusief evenement zijn allereerste sportieve coupé, de smart #3. Met de lancering van de smart #3 blijft smart trouw aan zijn oorspronkelijke baanbrekende visie om de beste oplossingen voor toekomstige stedelijke mobiliteit te realiseren.

aflevering-boon-persbericht-nieuwsbericht

12-04-2023

Levering Mercedes-Benz Trucks voor Boon Food Group

Wensink Truck Groep leverde op woensdag 5 april vijf gloednieuwe Actros 1840LS trekkers af bij Boon Food Group in Dordrecht. De trucks worden ingezet voor vervoer van goederen vanuit het eigen distributiecentrum naar supermarkten, voornamelijk in het westen en zuidwesten van het land.

kia-ev9-slider-2

27-03-2023

De Kia EV9 baanbrekende elektrische SUV met gedurfd en elegant design

Kia heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe EV9, de nieuwe elektrische SUV van Kia met drie volwaardige zitrijen.

facelift-mercedes-gla-en-glb-leadimage

20-03-2023

Mercedes-Benz facelift de GLA en GLB

Mercedes-Benz heeft zijn GLA- en GLB-modellen gefacelift volgens het bekende recept. Met deze update hebben de GLA en GLB een iets ruimere standaarduitrusting, een licht gewijzigd in- en exterieur, nieuwe aankledingsopties en mild-hybride benzinemotoren.

mercedes-benz-glc-coupe-slider-1

15-03-2023

Mercedes-Benz introduceert nieuwe GLC Coupé

Een fraaiere carrosserievariant met plug-in hybride opties en verbeterde aerodynamica. Bekijk nu alle details!

wensink-nieuws-laurensenjoris-tekstblok

14-03-2023

Vliegdekschip Wensink vaart vooruit

Jorus Vos volgde dit jaar Laurens Stigter op als ceo van Wensink. Dit is hun strategie om in de Nederlandse top 10 grootste dealerholdings te blijven staan.

wensink-automotive-neemt-belang-in-platform-biddo-leadimage

07-03-2023

Wensink Automotive neemt belang in platform Biddo

Wensink Automotive heeft een belang genomen in het in- en verkoopplatform Biddo. Het jonge Zwolse bedrijf is expert op het gebied van online taxatie en veilen van auto’s voor de business-to-business markt.

kia-ev6-slider-1

22-02-2023

Kia EV6 weer de beste EV in het hoge segment

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat de Kia EV6 wederom de prijs heeft gewonnen van beste EV. 

nieuwe-esprinter-400-km-actieradius-leadimage

22-02-2023

De nieuwe Mercedes-Benz eSprinter met een actieradius tot wel 400 km

Mercedes-Benz introduceert een volledig nieuwe en verbeterde versie van de elektrische Sprinter, de Mercedes-Benz eSprinter met een flink verbeterde actieradius van maar liefst 400 kilometer.

nieuwe-gle-suv-en-coupe-nieuwsbericht-leadimage

13-02-2023

Mercedes geeft GLE SUV en GLE Coupé facelift

Mercedes-Benz heeft de GLE SUV en GLE Coupé vernieuwd met opvallende veranderingen in het exterieur en interieur.

smart-landelijk-netwerk-14-dealerschappen-leadimage

03-02-2023

Landelijk netwerk van smart-agenten

Autofabrikant smart heeft voor Nederland een landelijk netwerk van agenten uitgerold en afgerond. Vanaf nu zijn de auto’s van smart te bestellen bij veertien Mercedes-Benz-dealers in Nederland.

ford-e-transit-proefrit

20-01-2023

Ervaar de nieuwe Ford E-Transit nu bij Wensink

Na maanden wachtten is deze innovatieve elektrische Ford E-Transit eindelijk hier!  Vraag nu uw proefrit aan bij Wensink en ontdek welke voordelen de E-Transit biedt voor u!

cla-coupe-cla-shootingbrake-2023-nieuwsbericht

13-01-2023

Nieuwe Mercedes CLA Coupe en Mercedes Shooting Brake onthuld

Het is vier jaar geleden toen de onthulling plaatsvond van de huidige generatie Mercedes-Benz CLA. Nu vier jaar later is het tijd voor een facelift aan de modellen. Hieraan toegevoegd is de CLA Shooting Brake.

kia-bestverkochte-automerk-van-nederland-2022-leadimage

03-01-2023

Kia bestverkochte automerk van Nederland in 2022

Waar Kia in het voorgaande jaar nípt op de 2e plaats eindigde is het gelukt om ondanks de marktomstandigheden flink te groeien.

bios-groep-kiest-elektrische-mercedes-eqs-via-wensink-leadimage

21-12-2022

BIOS-groep kiest voor de 100% elektrische Mercedes EQS via Wensink

BIOS-groep vernieuwt haar elektrische vloot op Schiphol. Ze heeft een 7-tal Mercedes EQS’en in ontvangst genomen voor haar mobiliteitsdiensten op de luchthaven.

trias-trailers-onderdeel-van-wensink-truck-groep-leadimage

20-12-2022

Trias Trailers onderdeel van Wensink Truck Groep B.V.

Truck & Trailer Groep heeft, naast haar activiteiten als dienst- en serviceverlener, met de maak industrie een derde bedrijfstak toegevoegd.

eqt-slider-3

06-12-2022

Mercedes-Benz onthult de nieuwe EQT

Mercedes heeft dan eindelijk de EQT onthult. Dit is een elektrische variant van de T-Klasse die helaas nooit zijn entree heeft mogen maken in Nederland.

e-tourneo-custom-video-mobiel

01-12-2022

Ford pro onthuld de nieuwe elektrische variant van de Tourneo Custom

De volledig elektrische E-Transit Custom heeft een rijbereik tot 370 kilometer!

wensink-wijzigt-haar-directie-en-is-klaar-voor-de-toekomst-media

28-11-2022

Wensink Automotive wijzigt haar directie team en is klaar voor de toekomst

De huidige CEO Laurens Stigter zal per 1 januari aanstaande de verantwoordelijkheden voor de gehele operatie overdragen aan Jorus Vos.

energietransitie-wensink-trucks-media-5

02-11-2022

De energietransitie van Wensink Trucks

Tijdens de IAA Transportation 2022 in Hannover ging veel aandacht uit naar Mercedes-Benz Trucks. Daar presenteerde het merk een volgend wapen in eMobility: de eActros LongHaul.

nieuwe-ford-ranger-media-3

19-10-2022

De nieuwe Ford Ranger Super Cab: Nu te bestellen

Ford introduceert de nieuwe en veelzijdige Ranger, de ultieme veelzijdige pick-up voor werk, gezin en vrije tijd.

mercedes-benz-eqe-suv-slider-1

17-10-2022

Mercedes-EQ introduceert: De EQE SUV

Met de komst van de EQE SUV voegt Mercedes-EQ een echte all-rounder toe aan het gamma.

nieuwe-mercedes-benz-b-klasse-hero-mobiel

14-10-2022

Mercedes-Benz presenteert de gefacelifte B-Klasse

Mercedes-Benz heeft bij deze facelift voornamelijk ingezet op een verbetering van de visuele aspecten in het interieur en exterieur.

wensink-slider-zwolle

12-10-2022

Wensink en Haaima Hylkema herverdelen Citroën rayon

Vanaf 31 oktober vinden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats in het Citroën rayon waarin Wensink Automotive actief.

nieuwe-mercedes-benz-a-klasse-slider-1

06-10-2022

Mercedes-Benz vernieuwd de A-Klasse

Mercedes-Benz heeft bij deze facelift voornamelijk ingezet op een verbetering van de visuele aspecten in het interieur en exterieur.

nieuwe-ford-transit-custom-plug-in-hyride-hero

21-09-2022

Ford kondigt de nieuwe Transit Custom plug-in hybrid aan

De geheel nieuwe E-Transit Custom is het topmodel van Ford Pro's gamma van elektrische bedrijfswagens.

nieuws-nieuwe-ford-mustang-afbeelding

15-09-2022

De geheel nieuwe Ford Mustang

Ford heeft de volledig nieuwe Ford Mustang gepresenteerd. Het model heeft een compleet nieuw design en is klaar voor de toekomst.

wensink-gaat-voor-een-samenwerking-met-cycloon-media

29-08-2022

Wensink gaat voor een samenwerking met Cycloon

Wensink Automotive gaat vanaf heden ook gebruik maken van de Cycloon Post & Fietskoeriers voor het bezorgen van post en pakketten.

e-transit-custom-slider-2

16-08-2022

Vrijstelling van BPM wordt opgeheven

Het kabinet heeft aangekondigd dat zij de huidige vrijstelling van de BPM vanaf 2024 geleidelijk willen afbouwen.

kia-xceed--slider-1

18-07-2022

Kia toont nieuw design van de nieuwe XCeed

De nieuwe Kia XCeed krijgt met de komst van de facelift vele vernieuwingen met zich mee.

ford-bronco-slider-3

14-07-2022

Ford brengt de Ford Bronco naar Nederland

Vanaf eind 2023 brengt Ford de nieuwe generatie naar de Nederlandse showroom. Lees meer.

wensink-slider-zwolle

11-07-2022

Wensink en Stellantis herverdelen Citroën rayon

Vanaf 4 juli vinden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats in het Citroën rayon waarin Wensink Automotive actief is.

mercedes-benz-glc-suv-slider-4

03-06-2022

Mercedes onthuld de nieuwe GLC

De nieuwe GLC is er. Het is een nieuw model van Mercedes-Benz wat een geheel nieuwe generatie van misschien wel zijn belangrijkste SUV presenteert.

wensink-inbouw-start-taxi-aanpassingen-leadimage

24-05-2022

Wensink Inbouw breidt uit naar Groningen

Wensink Inbouw is enkele jaren actief, maar nu per 1 mei mogen wij klanten ook verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Groningen!

tsn-sluit-aan-bij-truck-&-trailer-groep-desktop-media-1

23-05-2022

Overname Trailer Service Nederland door Truck & Trailer

Per 1 juli aanstaande worden de activiteiten van Trailer Service Nederland voorgezet onder de naam van Truck & Trailer Groep B.V. 

ford-ranger-raptor-slider-1

20-05-2022

Vanaf nu te bestellen: de nieuwe Ford Ranger Raptor

Ford presenteert de nieuwe Ranger Raptor, dé ultieme performance pick-up die overal voor inzetbaar is.

e-transit-custom-video-mobiel

10-05-2022

Ford Pro introduceert de nieuwe elektrische E-Transit Custom

Ford zet met haar nieuwe bedrijfswagen label Ford Pro de volgende stap in de elektrificatie van haar aanbod bedrijfswagens.

wensink-opent-reconditioneringscentrum-media-1

10-05-2022

Wensink Automotive opent reconditioneringscentrum

Wensink Automotive opent in Groningen de deuren van een eigen reconditioneringscentrum voor occasions van alle merken.

bedrijfswagen-service-meppel-en-truck-trailer-slaan-handen-ineen-leadimage

02-05-2022

Bedrijfswagen Service Meppel (BSM) en Truck & Trailer Groep B.V. slaan de handen ineen!

Bedrijfswagen Service Meppel zal per 1 april a.s. de activiteiten voortzetten onder de vlag van Truck & Trailer Groep B.V.

mercedes-benz-eqs-suv-slider-1

26-04-2022

Mercedes-EQ breidt haar modelgamma uit met de EQS SUV

Met de komst van diverse luxe elektrische limousines zoals de EQS en EQE werd het voor Mercedes-EQ tijd om óók een luxueuze SUV te introduceren die alle comfort biedt zoals de reguliere EQS Limousine dit aanbiedt.

emissieloze-pendendienst-rijnstate-ziekenhuis-media-1

22-04-2022

Wensink levert eVito pendelbussen aan ziekenhuis Rijnstate

Wensink Automotive leverde de duurzame bestelwagens na een uitgebreide en overtuigende praktijktest. 

smart-#1-slider-1

22-04-2022

smart onthuld de nieuwe elektrische Smart #1

Vanaf maart 2023 is hij in Nederland, de ideale SUV voor in de stad gericht op de toekomst.

samenwerkingsovereenkomst-wensink-lease-mateboer-groep-leadimage

12-04-2022

Mateboer Groep ziet in Wensink Lease & Services ideale mobiliteitspartner

Wensink Lease & Services en Mateboer Groep gaan intensief samenwerken om het wagenparkbeheer van Mateboer Groep verder te professionaliseren. 

regelgeving-private-lease-leadimage

31-03-2022

Nieuwe regelgeving: Private Lease

Per 1 april gaat er een nieuwe regelgeving in m.b.t. het leenvermogen, omdat vanaf dan het leasebedrag tot het einde van de looptijd voor 100 procent mee telt als maximale hypotheek. 

impact-benzineprijzen-leadimage

22-03-2022

Impact van de stijgende brandstofprijzen

Welke impact heeft de stijgende brandstofprijs in Nederland?

mercedes-benz-e-actros-slider-1

22-03-2022

Subsidie voor emissievrije trucks vanaf 9 mei 2022

De aanschafsubsidie voor trucks zonder uitstoot is per 9 mei 2022 een feit. 

wensink-neemt-ford-schurer-kamphuis-over-hero-leadimage

22-03-2022

Wensink Automotive neemt activiteiten Ford dealer Schurer-Kamphuis over

Op 4 april draagt Ford dealer Schurer-Kamphuis alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten van de vestigingen in Almere en Lelystad over aan Wensink Automotive.

vink-slider

22-03-2022

Vink Machinery gaat voor een Actros Edition 2

Vink Machinery verving hun Mercedes-Benz Antos voor de exclusieve en gelimiteerde Actros Edition 2 om meerdere en zwaardere machines te kunnen transporteren.

samenwerking-roelofsen-horsetrucks-wensink-ford-media-1

15-03-2022

Unieke samenwerking met Roelofsen Horsetrucks

Wensink Ford is trots op de unieke samenwerking met Roelofsen Horsetrucks uit Raalte.

kentekenplaat-diefstal-leadimage

14-03-2022

Toename in diefstal van kentekenplaten

De diefstal van kentekenplaten is al jaren een groot probleem voor automobilisten, op jaarbasis gaat dit om maar liefst circa 10.000 kentekenplaten die worden gestolen.

auto-van-het-jaar-kia-ev6-leadimage

01-03-2022

De Kia EV6 is de auto van 2022

Het is bekend, waar we allemaal zo op hebben gewacht. Voor eerste keer sleept Kia deze fantastische prijs in de wacht!

woltinge-autos-draagt-activiteiten-over-leadimage

24-02-2022

Woltinge Auto’s B.V. draagt activiteiten over aan Wensink Automotive

wensink-start-multimerk-used-truck-center-media-1

14-02-2022

Wensink start multimerk Used Truck Center in Lochem

Wensink Automotive is gestart met de in- en verkoop van gebruikte trucks van alle merken vanuit het nieuwe Wensink Used Truck Center in Lochem

nieuwe-ford-ranger-leadimage

14-02-2022

Ford onthuld de nieuwe Ranger en Ranger Raptor

Ford heeft het doek van de nieuwe generatie Ranger gehaald en toont ook direct de krachtigere Raptor-variant.

breman-installatiegroep-verduurzaamt-hero-leadimage

28-01-2022

Breman Installatiegroep verduurzaamt vloot met Wensink Lease & Services

Wensink Lease & Services helpt Breman Installatiegroep verder op weg in de doelstelling om in 2025 energiepositief te zijn.

wensink-inbouw-start-taxi-aanpassingen-leadimage

26-01-2022

Wensink Inbouw start met taxi aanpassingen

Wensink Inbouw Groningen is met de ombouw van de eerste serie van 100 Citroën Jumpy's tot taxi's begonnen.

verhuizing-wensink-assen-leadimage

21-01-2022

Wensink Assen gaat verhuizen!

Wensink Assen gaat per 27 januari 2022 verhuizen van Duitslandlaan 5 naar Duitslandlaan 2. 

Wensink-en-fleetcraft-bundelen-krachten-media-1

19-01-2022

Wensink Lease & Services en Fleetcraft bundelen krachten

Vanaf vandaag bekrachtigen Wensink Lease & Services en Fleetcraft de verregaande samenwerking met het ondertekenen van een strategische samenwerkingsovereenkomst.

mercedes-benz-eqb-slider-1

17-01-2022

Bewonder de nieuwe Mercedes-Benz EQB in de showroom!

De nieuwe Mercedes-Benz EQB staat vanaf vandaag in onze Mercedes-Benz showrooms.

wensink-schade-neemt-deel-activiteiten-over-van-sent-waninge-leadimage

14-01-2022

Wensink Schade neemt deel schadeherstelactiviteiten over van Sent Waninge

Per 17 januari a.s. neemt Wensink Schade de activiteiten van Sent Waninge schadeherstel voor personenwagens in Hoogeveen over.

lekkerland-slider

03-01-2022

Lekkerland zet vol in op vernieuwing wagenpark

Het terrein van Wensink Mercedes-Benz in Zwolle leek voor even het distributiecentrum van Lekkerland.

nieuws-ford-fiesta-lead

03-01-2022

De nieuwe Ford Fiesta staat in de showroom

Het is feest want de nieuwe Ford Fiesta staat bij ons in de showroom. Een nieuw en opvallend exterieur.

wolter-koops-slider

29-12-2021

Unieke Actros Wolter Koops

nieuwe-elektrische-aandrijflijn-evito-slider-1

23-12-2021

Nieuwe elektrische aandrijflijn voor de eVito

bijtelling-auto-header

23-12-2021

Bijtelling 2022

wensink-mobiliteitspartner-wibra-leadimage

15-12-2021

Shoppen geen optie voor prijsvechter Wibra

wensink-ford-herverdeelt-ford-rayon-leadimage

10-12-2021

Wensink Ford herverdeelt Ford Rayon

wensink-lanceert-nieuwe-vacaturesite-leadimage

08-12-2021

Wensink lanceert nieuwe vacaturesite

ford-e-transit-slider-1

30-11-2021

Ontdek de nieuwe Ford E-Transit

nieuwe-kia-sportage-slider-3

26-11-2021

Ontdek de nieuwe Kia Sportage

nieuwe-kia-niro-slider-1

26-11-2021

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro

kia-concept-ev9-leadimage

22-11-2021

Een vooruitblik op de toekomst met de Concept EV9

glashelder-partnership-sghog-en-wensink-lease-services-leadimage

19-11-2021

Glashelder partnership SGHOG en Wensink Lease & Services

samenwerking-wensink-lease-en-vdk-groep-leadimage

04-11-2021

Verregaande samenwerking Wensink Lease en VDK Groep

mercedes-benz-amg sl-slider-1

01-11-2021

De nieuwe Mercedes-AMG SL

ford-focus-leadimage

14-10-2021

Maak kennis met de nieuwe Ford Focus

rijvaardigheidscentrum-lelystad-leadimage

04-10-2021

Verkeersveiligheids- groep Nederland kiest voor Mercedes-Benz

auto-martens-ford-zevenaar-overname-wensink-leadimage

04-10-2021

Wensink neemt Ford dealer Auto Martens Zevenaar over

breinbus-emma-kinderziekenhuis-leadimage

27-09-2021

Wensink zet onderzoek Emma Kinderziekenhuis in beweging

truck-trailer-nieuws-rmo-banner

25-08-2021

Truck & Trailer neemt werkplaatsactiviteiten RMOtive over

wensink-nieuws-eerste-online-aflevering-hero

25-08-2021

Wensink rijdt CO2-neutraal dankzij Shell

wensink-lease-nieuws-woonzorg-hero-mobiel

24-08-2021

Wensink levert 34 auto’s aan Woonzorg Flevoland

wensink-nieuws-online-verkoop-banner

24-08-2021

Wensink levert eerste online verkochte auto af