wensink-aangenaam-de-zomer-door-hero-mobiel

Aangenaam de zomer door

Kom niet voor verrassingen te staan en ga voorbereid de zomer door!

Maak uw auto klaar voor de zomer bij Wensink

De zomer is officieel van start gegaan, is uw auto al klaar om de zomer met de hogere temperaturen te trotseren? Het is verstandig om uw personenauto of bedrijfswagen te laten controleren. U wilt uiteraard niet voor verrassingen komen te staan, zeker niet als het aankomt op uw airco. Wij helpen u graag aangenaam de zomer door.

Is uw (bedrijfs)auto klaar voor de zomer?

Onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis, het is altijd fijn om een waterfles bij u te hebben. Wanneer u de airco laat checken of uw gehele voertuig, dan krijgt u van Wensink een waterfles cadeau mee; om uw dorst te lessen voor onderweg.

Airconditioning
U staat er wellicht nog niet bij stil in de zomer maar jaarlijks neemt de koelcapaciteit van uw airco af. Zeker wanneer u vieze luchtjes ruikt uit de airco of de airco koelt niet meer voldoende dan hij daarvoor deed, is het tijd om de aircofilter en -vloeistof te laten controleren en indien nodig te vervangen. Uw airco geeft u eigenlijk het hele jaar door extra comfort. Daarom bieden wij u al een aircocheck vanaf slechts € 19,95*.

wensink-aangenaam-de-zomer-door-media-1

Eenvoudig online uw werkplaatsafspraak plannen?

Goed voorbereid met uw auto de zomer door

Check uw auto met de voertuigcheck: Zo gaat u zorgeloos onderweg

Met uw gezin in de zomer op vakantie naar of met vrienden een weekje op roadtrip? Eén ding is zeker: u wilt zorgeloos onderweg zijn. Het is wel zo prettig om ervan verzekerd te zijn dat uw auto net zo klaar is voor de vakantie als u. Met onze voertuigcheck bent u er zeker van dat u daadwerkelijk veilig en zorgeloos op uw vakantiebestemming arriveert. Een grondige controle op belangrijke punten vanaf slechts € 29!*

werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Service
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik aircocheck en reiniging doen?

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is airco onderhoud belangrijk. Daarnaast kan uw airconditioning zijn werking verliezen door vervuiling.

Waarom moet mijn airco bijgevuld worden?

Bijvullen zorgt dat uw airco zijn optimale werking behoud. Het leeghalen, grondig controleren én bijvullen van uw airconditioningssysteem bedraagt € 159.

Waar kan ik een airconditioning check doen?

U kunt een afspraak maken in de werkplaats planner, en kiezen uit een van onze vestigingen.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 augustus 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs is afhankelijk van het merk, model en leeftijd van het voertuig.