lease-wagenparkbeheer-advies-hero-mobiel

Advies

Wensink Lease brengt uw organisatie in beweging

Advies op maat

Bent u op zoek naar nieuwe leaseauto’s? Of wilt u uw bestaande wagenpark overdragen aan een leasemaatschappij? Wensink Lease & Services brengt uw organisatie in beweging. We geven advies, zodat u uw wagenpark effectief benut. En grip houdt op de mobiliteitskosten.

Brandstofverbruik

Wat is het brandstofverbruik van een auto? Hoe zuinig is hij in werkelijkheid? En wat betekent dit voor de kosten van uw wagenpark? Over dat soort vragen denken we met u mee. Het rekenmodel van onze partner Travelcard komt daarbij goed van pas. Met dit model kunnen we het werkelijke brandstofverbruik berekenen.

Samen verantwoordelijk

U beheert het wagenpark en uw berijders maken er op hun beurt gebruik van. Niet zo’n gek idee dus om een berijdersregeling af te sluiten. Hierin spreekt u af dat u samen verantwoordelijk bent voor het voertuig. De voorwaarden waaraan u zich moet houden, gelden ook voor de persoon die met de auto, bestelwagen of truck op pad gaat. Wensink Lease & Services adviseert bij het opstellen van zo’n regeling.

lease-wagenparkbeheer-advies-slider

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Wagenparkbeheer

Heeft u een beperkt budget voor uw wagenpark, maar wilt u toch mobiel zijn? Wensink Lease & Services geeft advies. Zorgeloos rijden vormt het uitgangspunt. Zo kunt u met sale and lease back één of meerdere auto’s inruilen tegen een leaseovereenkomst op maat. En heeft u nergens meer omkijken naar.

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)