lease-wagenparkbeheer-hero-mobiel

Administratie van uw wagenpark

Heel overzichtelijk en eenvoudig bij Wensink Lease

Administratie 

Van auto’s tot trucks, bij Wensink Lease & Services kunt u uw gehele wagenpark onderbrengen. De kosten brengen we maandelijks in rekening. We zetten ze op een verzamelfactuur: heel overzichtelijk en eenvoudig te verwerken.

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Nacalculaties

Bij kilometerafwijkingen doen we een nacalculatie. Deze nacalculatie gebeurt op basis van reële cijfers, wat betekent dat we managementvergoedingen, administratiekosten en rente buiten beschouwing laten. Deze cijfers hebben namelijk niets met het aantal gereden kilometers te maken.

Bijtelling leaseauto

De bijtellingstarieven veranderen ieder jaar. Dit heeft gevolgen voor uw mobiliteitskosten. Wat de veranderingen betekenen voor uw wagenpark? Daarvan houden we u op de hoogte.

Bekeuringen

Door rood gereden of verkeerd geparkeerd? Alle bekeuringen komen binnen bij Wensink Lease & Services. Om risico’s uit te sluiten, voldoen wij ze alvast voor u. Daarna belasten we de bekeuringen aan u door, zodat u ze vervolgens op uw eigen manier kunt verwerken.

Brandstofpas

De praktijk wijst uit dat het grootste gedeelte van uw mobiliteitsbudget in de tank verdwijnt. Wilt u besparen op deze kosten? Het brandstofmanagement integreren in uw organisatie? En ervoor zorgen dat uw mensen tevreden zijn én blijven? Onze brandstofpas van Travelcard biedt grip op de zaak.

  • Zelf bepalen waar medewerkers mogen tanken.
  • Een handige app die goedkope tankstations in kaart brengt.
  • Bestedingslimiet per pas.
  • Een Euro-pas voor tanken in het buitenland.Speciale e-tankpas voor (semi-)elektrische voertuigen.
    Beloningsprogramma voor verantwoord tank- en rijgedrag.
  • Korting bij Gulf, Tinq en Tamoil.
  • Parkeren via Yellowbrick en bij Q-Park
  • Eén verzamelfactuur.

Daarnaast bieden we allerlei extra mogelijkheden, zoals reizen met het openbaar vervoer, pechhulp en carwash. Waardevolle diensten die de mobiliteit van uw organisatie naar een nog hoger niveau tillen.

lease-wagenparkbeheer-administratie-slider

Parkeren

Ook parkeren is met een tankpas van Travelcard geen probleem. Berijders kunnen hun auto in meer dan 130 gemeenten op straat kwijt en in ieder Q-park parkeren. U zet deze opties aan via de Travelcard portal. Heeft u dit gedaan, dan kunnen berijders de parkeerfunctie van hun tankpas activeren via de app van Yellowbrick.  

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)