lease-onderhoud-hero-mobiel

Onderhoud

Uw leaseauto altijd in top conditie 

Onderhoud aan uw leaseauto

Rijdt u in een mooie leaseauto van de zaak, dan wilt u verzekerd zijn van veiligheid en comfort. Vooral als u dagelijks veel kilometers aflegt. Wensink Lease & Services verzorgt het onderhoud van uw leaseauto, zodat u zonder zorgen op weg gaat.

Onderhoud leaseauto

Wensink Lease & Services heeft werkplaatsen in heel Noordoost-Nederland. We zijn dus altijd dichtbij. Onze monteurs keuren uw auto op deskundige wijze en voeren in overleg reparaties uit. Bezoekt u liever de dealer van het automerk waarmee u rijdt, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Algemene Periodieke Keuring (APK)

U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en de Algemene Periodieke Keuringen (APK)

  • De eerste Algemene Periodieke Keuring voor benzineauto’s is na vier jaar. Daarna geldt 2-2-1-1-1.
  • De eerste Algemene Periodieke Keuring voor gas- of dieselauto’s vindt na drie jaar plaats. Daarna is een jaarlijkse keuring verplicht.

Winterbanden

Zijn bij uw leasecontract winterbanden inbegrepen? Dan kunt u gebruikmaken van onze bandenvoorraad. Wanneer de seizoenen wisselen, ontvangt u een bericht en vervangen onze monteurs uw banden. Heel gemakkelijk.

Leaseauto controleren

Tussen de onderhoudsbeurten door kunt u zelf de conditie van uw auto bewaken. Controleer regelmatig het oliepeil, de koelvloeistof en bandenspanning. Houd daarnaast de profieldiepte van uw banden in de gaten. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op. 

Daarom kiest u voor Wensink Lease!

Met Wensink Lease kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink. Zo is alles bij één partij geregeld, wel zo prettig. We zetten graag alle voordelen op een rijtje.

  • Onderhoud bij een van de vestigingen bij Wensink. De keuze is aan u!
  • Alle services onder één dak, zo heeft u één centraal aanspreekpunt
  • U bent gedekt voor reparatie, onderhoud en vervanging van banden
  • Onderhoud en reparatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde autotechnici

Schade gereden?

Heel vervelend natuurlijk als u schade heeft met uw leaseauto. Al kan het natuurlijk altijd gebeuren. Ook bij schade aan uw auto helpen wij van Wensink Lease & Services u graag.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt onderhoud aan mijn lease auto?

Rijdt u in een mooie leaseauto, dan wilt u verzekerd zijn van veiligheid en comfort. Vooral als u dagelijks veel kilometers aflegt. Wensink Lease & Services verzorgt het onderhoud van uw leaseauto, zodat u zonder zorgen op weg gaat.

Waar zit Wensink lease onderhoud?

Met Wensink Lease kunt u terecht bij alle vestigingen van Wensink.

Wat zijn de voordelen van Wensink lease?
  • Onderhoud bij een van de vestigingen bij Wensink. De keuze is aan u!
  • Alle services onder één dak, zo heeft u één centraal aanspreekpunt
  • U bent gedekt voor reparatie, onderhoud en vervanging van banden
  • Onderhoud en reparatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde autotechnici