lease-berijder-brandstofpas-hero-mobiel

Brandstofpas

U bij tankstations in heel Nederland terecht

Brandstofpas: tijd om te tanken

Met onze brandstofpas bent u altijd mobiel. Is het tijd om te tanken, dan kunt u bij tankstations in heel Nederland terecht. Heeft u een Euro-pas, dan kunt u ook buiten de landsgrenzen tanken.

Tankstations zoeken

Het gebeurt vaak genoeg: u ziet pas dat u brandstof nodig heeft als de tank bijna leeg is. Direct weten waar u met uw pas terecht kunt? Via de handige tanklocator vindt u snel het voordeligste station. 

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

Brandstofpas vergeten?

Bent u uw pas vergeten of werkt hij niet? Dan kunt u de kosten die u voor eigen rekening maakt declareren. Download het formulier op de website van Travelcard en houd tijdens het invullen uw tankpas bij de hand.  

Auto opladen

Uw auto opladen doet u heel eenvoudig met de e-tankpas. Deze pas heeft de vorm van een sleutelhanger, zodat u laadsessies gemakkelijk kunt starten en stoppen. Heeft u een (semi-)elektrische auto, dan is de sleutelhanger standaard inbegrepen.

Parkeren

Met uw tankpas kunt u uw auto in meer dan 130 gemeenten op straat kwijt en in ieder Q-park parkeren. Nadat uw wagenparkbeheerder deze optie heeft aangezet, activeert u de parkeerfunctie via de app van Yellowbrick.

Ov-chipkaart

Heeft u in combinatie met uw tankpas een zakelijke ov-chipkaart ontvangen, dan reist u vrij met de trein, bus, tram en metro. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een ov-fiets te huren en te parkeren op P+R-terreinen van Q-Park. Saldo op de kaart zetten is niet nodig. De rekening ontvangt uw werkgever achteraf.

Let op:

  • Bewaar uw pincode niet bij uw pas.
  • Brandstofpas verloren? Meld dit bij de politie.
  • Olie en etenswaren zijn standaard niet inbegrepen

Wensink Lease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)