lease-services-fietslease-hero-mobiel

Aanbod

Voor ieder wat wils

Aanbod Fiets Lease van Wensink Lease
 

Wensink Lease heeft een gevarieerd aanbod aan fietsen. Van een gewone fiets tot een racefiets, ze zijn allemaal te leasen met de Fiets Lease oplossing van Wensink Lease. Bekijk ons aanbod en bereken uw voordeel.

E-Bike

Wensink Lease heeft een divers aanbod elektrische fietsen. Zo kunt u een keuze maken uit o.a. stads-, afstand-, gezinsfietsen maar ook speed pedelecs (45 km/u) voor de grote afstanden. In uw leaseprijs gebaseerd op 36 maanden zijn standaard verzekering, onderhoud (inclusief accugarantie) en pechhulp inbegrepen.

lease-services-fietslease-slider-1
lease-services-fietslease-slider-2

Elektrische Bakfiets

Wensink Lease heeft ook een aanbod in elektrische bakfietsen. Ideaal om eerst de kinderen naar school te brengen en daarna direct door naar het werk. In uw leaseprijs gebaseerd op 36 maanden zijn standaard verzekering, onderhoud (inclusief accugarantie) en pechhulp inbegrepen.

Bereken uw voordeel

U kunt via Wensink Lease elke fiets leasen die u maar wenst. Of het nu gaat om een E-Bike, een Elektrische Bakfiets, een Speed pedelec of een Racefiets, de mogelijkheden zijn er! Maar was is nu uw voordeel ten opzichte van het kopen van uw fiets? Maak gebruik van de calculator en ontdek uw persoonlijk voordeel, helder en overzichtelijk.

 

Wensink-Lease-Fiets-Lease-Calculator

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het leasen van een fiets veel vragen kan opleveren. Vragen omtrent bestellen, afleveren, onderhoud en verzekeringen. We hebben deze vragen én antwoorden voor u op een rijtje gezet. Wel zo aangenaam.