lease-berijders-verzekeren-hero-mobiel

Lease auto verzekering

Om zeker onderweg te zijn

Auto leasen met verzekering

Sluit u een Private Lease contract af bij Wensink Lease, dan betaalt u een vast, scherp maandbedrag voor uw voertuig. Wensink Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat vrijwel alle kosten inbegrepen zijn: wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, maar ook verzekering. Zo bent u écht zorgeloos onderweg.

Een Allrisk verzekering en een schadeverzekering voor inzittenden zijn standaard inbegrepen bij uw maandtarief. Uw Eigen Bijdrage bij Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is €0,00 en uw Eigen Bijdrage bij een verwijtbare Casco schade bedraagt €500,00. Is het schadebedrag lager dan uw Eigen Bijdrage? Dan betaalt u alleen het bedrag van de schade en niet de volledige Eigen Bijdrage. Doordat er een Eigen Bijdrage is, kunnen wij de premie laag houden!

Heeft u schade aan uw private lease voertuig of heeft u schade aangebracht? De leasemaatschappij zorgt voor verzekering tegen het risico van WA-schade. De verzekeringsvoorwaarden AON zijn hierop van toepassing.

Schadevrij verklaring voor verzekering nieuwe auto

Gaat u niet meer  leasen en kiest u voor een auto te kopen, dan is het goed bij uw verzekeraar een schadevrij verklaring aan te leveren. U kunt deze opvragen bij Wensink Lease na afloop van uw lease contract. 

Schade aan uw auto?

Heeft u schade gereden met uw Private Lease auto? Geen zorgen, we helpen u graag! Lees hier meer over wat te doen bij schade. 

Aanvullende informatie

Meer weten alles omtrent verzekeren en eigen risico of overige onderwerpen?  Bekijk dan onze antwoorden op alle veelgestelde vragen.

Vraag hier uw schadevrij verklaring aan