wensink-laadoplossingen-hero-mobiel

Laadoplossingen

Om ook elektrisch zorgeloos onderweg te zijn

Laadpalen en oplossingen, voor thuis of onderweg.

Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service. We zijn graag uw partner in mobiliteit, dankzij vele jaren automotive-ervaring zijn we daar ook uitstekend toe in staat. Wensink helpt u graag met een laadoplossing op maat, ook als u uw voertuig niet bij Wensink heeft aangeschaft. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft voor u de beschikking over de volgende laadstations:

  • Wallbox Pulsar is een veelzijdige thuisladers met Wi-Fi, Bluetooth en andere slimme functies.
  • Wallbox Alfen Pro Line 22 kW slimme laadpaal met verrekenmodule.

De laadpaal; compleet bij u thuis of op de zaak geïnstalleerd 

Wanneer u via Wensink een laadoplossing aanschaft, regelen wij in samenwerking met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, maar u krijgt ook de keuze of u gebruik wilt maken van de Wensink Laadpas. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.  

Wensink laadpas; voor het laden bij publieke laadpalen

Wanneer u elektrisch rijdt, is een laadpas noodzakelijk om uw auto ook weer op te laden. Wensink verzorgt ook uw laadpas. Wel zo eenvoudig, u kunt met de Wensink laadpas terecht bij alle laadpalen in Nederland, België en Luxemburg. In Europa bent u verzekerd van 90% dekking met de laadpas. Dus er is altijd een laadpaal in de buurt waar u terecht kunt! Een laadpas kost €2,99 per maand.

Heeft u een laadpas aangevraagd? Dan ontvangt u die binnen twee werkdagen op uw deurmat. Let op: u moet uw laadpas nog wel even activeren voordat u hem kan gebruiken.

wensink-laadpas

Vraag uw laadpas of offerte aan voor een laadoplossing

Interesse in een Wensink Laadpas voor € 2,99 p/mnd?* *

Kies voor extra services

Kies uit:

Vul hier uw gegevens in

Type klant *