wensink-green-hero-mobiel

Wensink Green

All-in elektrisch rijden al vanaf € 819,- p/maand*

Wensink Green Deals: All-in elektrisch rijden

Een nieuwe auto elektrische met laadvoorziening in een keer leasen. Wensink zorgt er graag voor dat u aangenaam onderweg bent. Juist ook als het gaat om elektrische mobiliteit. Wanneer u een elektrische auto leaset, dan wilt u daar een passende laadoplossing bij. Wensink helpt u graag met het all-in pakket, een nieuwe elektrische auto met een laadvoorziening op maat met een zeer scherp leasetarief. En natuurlijk passend advies voor uw mobiliteitswensen. Een uniek aanbod waarbij u direct volledig ontzorgt met alles wat nodig is om elektrisch te rijden en kan profiteren van slechts 16% bijtelling. Wel zo aangenaam! 

De voordelen van Wensink Green ALL-IN Lease Deals

  • Elektrische auto naar keuze
  • Laadpunt
  • Installatie van laadpunt
  • Eén laadpas
  • Smart charging abonnement
  • 16% bijtelling
  • En dat met een zeer scherpleasetarief

Wij werken met een volledig installatiepakket voor uw laadpunt. Wanneer u hiervoor kiest, regelen wij in samenwerking met onze installateur, dat uw gewenste situatie gerealiseerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een montage aan de muur óf op een paal, in combinatie met twee Wensink laadpassen. Lees meer over onze complete laadoplossing.

Vergelijk de Wensink Green Deals modellen voor personenwagens

Profiteer van veel voordeel op de onderstaande modellen. Bent u op zoek naar een andere uitvoering met een hoger actieradius of snellere laadtijd? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een leasevoorstel voor u opstellen.

Gehele ontzorging

Altijd advies op maat

Wagenparkbeheer onderbrengen

Samen werken aan continuïteit

* Prijzen o.b.v.  Operational Lease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar, inclusief laadpunt, standaard installatie en één laadpas.