wensink-private-lease-editions-algemeen-hero-mobiel

Private Lease


Rij nu weg in een nieuwe Ford of Kia tegen het voordeligst tarief van Nederland!

Goedkoopste Private Lease tarieven van Nederland!

Als particulier een gloednieuwe auto privé leasen tegen het laagste tarief van Nederland? Wensink heeft voor u een 5-tal diverse modellen geselecteerd, neem bijvoorbeeld de rijk uitgeruste Ford Kuga, de gedurfde Ford Puma SUV of de nieuwe Ford Fiesta. Opzoek naar een opvallende hybride crossover? Dan is de Kia Niro uitermate geschikt voor u. Liever voordelig een elektrische auto leasen met Private Lease? Dan heeft Wensink de Kia EV6 met 16% bijtelling voor u geselecteerd welke verkrijgbaar is met een rijbereik tot wel 528 km (WLTP).

Waarom kiezen voor Private Lease?
Met Private Lease kan u voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto rijden. Zorgeloos, want in het maandbedrag zitten alle kosten voor o.a. onderhoud, reparaties en nieuwe banden, allriskverzekering en de wegenbelasting. Wel zo aangenaam! 

Ontdek de Wensink Private Lease Editions

Profiteer van de voordeligste Private Lease tarieven van Nederland op de Ford Fiesta, Ford Kuga PHEV, Ford Puma, de Kia Niro en de volledig elektrische Kia EV6. Bent u op zoek naar een andere uitvoering? Geen probleem! Ook voor uw gewenste uitvoering kunnen wij een scherp particulier leasevoorstel opstellen.

Uw nieuwe Ford of Kia Private Lease helemaal zelf samenstellen?

Eerst uw huidige auto verkopen?

Heeft u de keuze al gemaakt wat uw nieuwe Private Lease auto wordt, maar wilt u liever eerst uw huidige auto verkopen? Dat hoeft niet! Laat uw huidige auto vrijblijvend taxeren en ruil uw auto eenvoudig en zonder gedoe in bij Wensink. Wel zo aangenaam!

De beste
waarde

voor uw huidige auto

Uw taxatiewaarde
aanvragen

Voer het kenteken van uw auto en de huidige kilometerstand in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Nog maar 1 stap hierna!

* Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.