kia-picanto-goedkoop-private-lease-hero-mobiel

Kia Picanto Private Lease

vanaf slechts 279,- per maand!

Kia Picanto Private Lease

Wacht niet langer! Rijd direct weg in een gloednieuwe Kia Picanto v.a. 279,- p/maand - beperkt beschikbaar!

Op zoek naar een voordelige en zorgeloze manier om van een gloednieuwe Kia Picanto te genieten? Bij Wensink begrijpen we dat je op zoek bent naar een voordelige deal. Daarom bieden we de Kia Picanto aan met Private Lease vanaf slechts € 279,- per maand. Maar let op, er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!

Onze voorraad Kia Picanto

Zekerheid met het
Keurmerk Private Lease

Met Private Lease bij Wensink bent u verzekerd van een veilige, verantwoorde en vertrouwde voorwaarden bij uw Private Lease voertuig. Wensink is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease wat hét kwaliteitskeurmerk is om op een betrouwbare wijze particulier een leasecontract af te sluiten. Keurmerk Private Lease is gezamenlijk met de Consumentenbond ontwikkeld zodat u als klant niet tegen onverwachte zaken aanloopt binnen uw contract.

Keurmerk Private Lease verzekert u als klant van o.a. de volgende zekerheden:

 • Recht op onafhankelijke beoordeling bij inleveren lease auto
 • Beperkte bijdrage bij schade
 • Vast maandbedrag zonder onverwachte verhogingen (excl. belastingen)
 • Bedenktijd van 14 dagen
 • Geschillencommissie voor zekerheid bij klachten
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Voordelen van Private lease bij Wensink

Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder, zeker aangezien de meeste zorgen volledig uit handen worden genomen zoals autoverzekering en wegenbelasting. Uiteraard heeft u extra voordelen wanneer u via Wensink Lease & Services particulier een auto leaset:

 • Minder gereden dit jaar? Wensink betaalt uw overgebleven kilometers terug!
 • Eén vast aanspreekpunt bij Wensink;
 • Bij onderhoud en schade monteert Wensink altijd originele onderdelen op de auto;
 • Geen onverwachte kosten: het maandelijkse bedrag dekt de kosten van de auto, verzekering, belastingen, en regulier onderhoud. U hoeft alleen nog maar te tanken!
 • Flexibiliteit: kies de looptijd die bij u past, variërend van 24 tot 60 maanden. Pas het aan aan uw wensen en behoeften.

Ruim 500 mensen gingen u voor!

Google reviews
563 reviews
Gemiddeld een 4.4 van 5!
Bekijk alle reviews

Wensink Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Wensink Lease & Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar. Getoond model en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Meerkilometers min. € 0,06 en max. € 0,15. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2023. De algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

* Deze actieperiode is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.