kia-niro-experience-hero

Maak kennis met de nieuwe Niro

De volgende stap naar een duurzame toekomst vertaald Kia door onder andere in het interieur gebruik te maken van gerecyclede materialen. Zo is de hemelbekleding gemaakt van gerecycled behang, de stoelen zijn vervaardigd van een stof gemaakt van eucalyptusbladeren en er is milieuvriendelijke lak gebruikt op de deurpanelen om de impact op het milieu te minimaliseren en afval te verminderen, en deze kan jij bewonderen! De vernieuwde Niro gaat er komen in drie versies:

  • Hybride
  • Plug-in hybride
  • Volledig elektrisch

Laat je inspireren tijdens de Niro Experience bij Wensink op donderdag 9 juni in Heerenveen, of op donderdag 16 juni in Almere. Wacht niet te lang, want er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar!

Afspraak maken voor de Niro experience

Niro experience op 9 juni in Heerenveen

Niro experience op 16 juni in Almere

De nieuwe Kia Niro in het kort

Het kenmerkende designelement van Kia – ‘tiger face’ – is een nieuw leven ingeblazen, zo is de 'tiger-face' opnieuw getekend waardoor het op de nieuwe Niro van de motorkap helemaal door tot aan de bumper doorloopt. Door dit designelement blijft de Kia zijn vertrouwde design houden en tegelijk nieuw aanvoelen. Daarnaast mede door de nieuwe opvallende ‘heartbeat’ LED-dagrijverlichting is de robuuster en stoerder vormgeven.

kia-niro-experience-media-1

Liever de nieuwe Kia Niro leasen vanaf € 449 p/mnd?