wensink-aangenaam-de-zomer-door-hero-mobiel

Aangenaam de zomer door

Kom niet voor verrassingen te staan en ga voorbereid de zomer door!

Maak jouw klaar voor de zomer bij Wensink

De zomer is officieel van start gegaan, is jouw auto al klaar om de zomer met de hogere temperaturen te trotseren? Het is verstandig om jouw Kia te laten controleren. Je wilt uiteraard niet voor verrassingen komen te staan, zeker niet als het aankomt op jouw airco. Wij helpen je graag aangenaam de zomer door.

Is jouw Kia klaar voor de zomer?

Onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis, het is altijd fijn om een waterfles bij u te hebben. Wanneer je de airco laat checken of uw gehele voertuig, dan krijg je van Wensink een waterfles cadeau mee; om je dorst te lessen voor onderweg.

Airconditioning

Je staat er wellicht nog niet bij stil in de zomer maar jaarlijks neemt de koelcapaciteit van uw airco af. Zeker wanneer je vieze luchtjes ruikt uit de airco of de airco koelt niet meer voldoende dan hij daarvoor deed, is het tijd om de aircofilter en -vloeistof te laten controleren en indien nodig te vervangen. Jouw airco geeft u eigenlijk het hele jaar door extra comfort. Daarom bieden wij je al een aircocheck vanaf slechts € 19,95*.

wensink-aangenaam-de-zomer-door-media-1
Voertuigcheck

Ga je binnenkort met het gezin of vrienden een week weg? Eén ding is zeker: je wilt zorgeloos onderweg zijn. Het is wel zo prettig om ervan verzekerd te zijn dat jouw Kia net zo klaar is onderweg als u. Tot en met 30 september 2022 profiteert je nu tijdelijk van een GRATIS voertuigcheck op 29 punten voor jouw Kia bij het tonen van jouw MyFamily Card. Ben je niet in het bezit van een MyFamily Card? Geen probleem, dan is de grondige controle nu slechts €15,-.

Eenvoudig online je werkplaatsafspraak plannen?

Goed voorbereid met jouw Kia het voorjaar door

Check jouw auto met de voertuigcheck: Zo ga je zorgeloos onderweg

Met je gezin in de zomer op vakantie naar of met vrienden een weekje op roadtrip? Eén ding is zeker: je wilt zorgeloos onderweg zijn. Het is wel zo prettig om ervan verzekerd te zijn dat jouw Kia net zo klaar is voor de vakantie als jijzelf. Met onze voertuigcheck ben je er zeker van dat u daadwerkelijk veilig en zorgeloos op uw vakantiebestemming arriveert. Een grondige controle op belangrijke punten vanaf slechts € 29!*

werkplaatsplanner-blok-kia-mobiel

Service
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik aircocheck en reiniging doen?

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is airco onderhoud belangrijk. Daarnaast kan uw airconditioning zijn werking verliezen door vervuiling.

Waarom moet mijn airco bijgevuld worden?

Om de airco in de juiste conditie te houden adviseren wij om deze bij te vullen, dit zorgt dat uw airco zijn optimale werking behoud. 

Waar kan ik een airconditioning check doen?

U kunt een afspraak maken in de werkplaats planner, en kiezen uit een van onze vestigingen.

* Deze actieperiode is geldig tot en met 30 augustus 2022 en is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Prijs is afhankelijk van het merk, model en leeftijd van het voertuig.