wensink-onderhoud-hero-mobiel

Dealeronderhoud bij Wensink DS

Onderhoud zoals het hoort

Waarom dealeronderhoud?

U wilt graag zeker zijn dat uw DS in bekwame handen is wanneer u hem aflevert voor onderhoud of reparaties. U wilt graag dat uw DS onderhouden wordt met originele onderdelen en de voorschriften van de fabrikant. Wij delen deze mening met je en daarom bieden wij Wensink dealeronderhoud: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, met originele onderdelen. Wensink dealeronderhoud bestaat voor al het onderhoud aan uw smart. Uw DS wordt enkel onderhouden door specialisten met een goede opleiding, die uw DS kennen als geen ander. Uw DS behoudt dan bovendien de fabrieksgarantie én u kunt aanspraak maken op mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u geen additionele pechservice af hoeft te sluiten.

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Nog meer gemak met een service- abonnementen

U kunt er ook voor kiezen om een serviceabonnementen bij ons af te sluiten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per maand te allen tijde verzekerd van professioneel onderhoud. Verschillende mensen hebben verschillende persoonlijkheden en behoeften, daarom hebben wij meerdere serviceabonnementen bedacht. Zo kunnen we er zeker van zijn iedereen een passend pakket te bieden. Bekijk al onze serviceabonnementen hier!

heeft u vragen over dealeronderhoud, of heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Aangenaam!

ds-onderhoud-dealeronderhoud-slider