ds-7-crossback-hero-mobiel

DS 7 CROSSBACK

Een elegante doch robuuste SUV
Hoe wilt u de DS7 Crossback rijden?
De DS 7 Crossback heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 45.990

Private lease

€ 619

Zakelijke lease

€ 729

DS 7 CROSSBACK: charismatisch, gespierd en sensueel.

De vernieuwde DS 7 CROSSBACK; de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Dankzij karakteristieke DS Wings aan de voorzijde van de SUV wordt het exclusieve karakter van DS benadrukt. Tevens oogt het sportief en gespierd maar toch sensueel. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. De kroonjuwelen van het exterieur zijn toch wel de DS Active LED Vision-koplampen. Ze ogen haarscherp en zijn dat qua functionaliteit ook. Ohja, hij is overigens ook beschikbaar als Plug-in Hybrid met 300 PK; de E-TENSE 4x4 

Proefrit maken in een DS 7 Crossback?

Interesse in een DS 7 Crossback?

Bekijk onze serviceabonnementen

DS 7 CROSSBACK uitvoeringen

Een DS 7 CROSSBACK kopen bij Wensink

Persoonlijk advies, goede service en korte lijnen: dat is waar wij bij Wensink voor staan. Als officiële DS dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om u op weg te helpen. U kunt bij ons terecht bij onze DS Salon in Groningen. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit. Wensink helpt u bij elk onderdeel van uw auto. Hebt u een APK nodig? Wilt u winterbanden wisselen? Heeft u schade? Of wilt u een DS private leasen met een scherp maandtarief? Bij Wensink ontzorgen we u over elk onderdeel. We maken graag wat extra (kilo)meters voor u! U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u advies op maat krijgt van één van onze verkopers. Wilt u uw zaken liever digitaal regelen? Dat kan uiteraard ook! We plannen graag een videogesprek tussen u en één van onze specialisten. Kortom: bij Wensink bent u verzekerd van een partner die kijkt naar wat u nodig heeft om zorgeloos de weg op te gaan!

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

Gevestigd in Groningen

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de DS 7 Crossback

DS 7 CROSSBACK FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe DS 7 CROSSBACK, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw DS 7 CROSSBACK. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

DS 7 CROSSBACK LEASEN

Voor al uw medewerkers een DS 7 CROSSBACK leasen? Of privé rijden in een prachtige DS tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

DS 7 CROSSBACK ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

DS 7 CROSSBACK PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe DS 7 E-Tense leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met DS Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

DS 7 CROSSBACK onderhouden

DS maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de DS 7 CROSSBACK. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw DS in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële DS dealer onderhouden wij elke DS 3 CROSSBACK zoals het moet, volgens de voorschriften van DS. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde DS technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende DS serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ds-only-you

Kies voor de perfectie van DS Met Only You

Het speciaal voor u gecreëerde programma Only You biedt u een uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring. U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

ds7-crossback-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van DS 

Wanneer u op zoek bent naar een elegante doch robuuste SUV eindigt u uiteraard bij de DS 7 CROSSBACK. Maar bent u op zoek naar een compactere variant, dan komt u uit bij de DS 4 CROSS of de DS 4; u zult op de nieuwe variant nog wel even tot eind 2021 moeten wachten, maar eerlijk is eerlijk, heeft DS u ooit teleurgesteld? Uw wachten wordt beloond met dezelfde kwaliteit en prestaties die u gewend bent maar dan in een compacter jasje. Wilt u meteen wegrijden in een compactere variant, dan komt de DS 3 CROSSBACK om de hoek, het ruigere kleine broertje. Ook beschikt DS uiteraard over een station; de DS 9 E-TENSE, het Franse luxe hybride.