ds-4-hero-mobiel

DS 4

Een geraffineerd en fascinerend design
Hoe wilt u de DS4 rijden?
De DS 4 heeft een bijtelling van 22%

Kopen vanaf

€ 35.450

Private lease

€ 519

Zakelijke lease

€ 569

DS 4: de combinatie van Augmented Technology en Frans vakmanschap

De nieuwe DS 4 valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie. Door grote wielen, een atletisch silhouet en een aerodynamisch profiel maakt de DS 4 met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design direct een uiterst moderne indruk. De fraai gevormde achterlichten vormen een harmonieuze afsluiter van het elegante ontwerp.

Proefrit maken in een DS 4?

Interesse in een DS 4?

Bekijk onze serviceabonnementen

DS 4 uitvoeringen

Een DS 4 kopen bij Wensink

Persoonlijk advies, goede service en korte lijnen: dat is waar wij bij Wensink voor staan. Als officiële DS dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om u op weg te helpen. U kunt bij ons terecht bij onze DS Salon in Groningen. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service van hoogstaande kwaliteit. Wensink helpt u bij elk onderdeel van uw auto. Hebt u een APK nodig? Wilt u winterbanden wisselen? Heeft u schade? Of wilt u een DS private leasen met een scherp maandtarief? Bij Wensink ontzorgen we u over elk onderdeel. We maken graag wat extra (kilo)meters voor u! U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar u advies op maat krijgt van één van onze verkopers. Wilt u uw zaken liever digitaal regelen? Dat kan uiteraard ook! We plannen graag een videogesprek tussen u en één van onze specialisten. Kortom: bij Wensink bent u verzekerd van een partner die kijkt naar wat u nodig heeft om zorgeloos de weg op te gaan!

Altijd ruime voorraad

Persoonlijk contact

Gevestigd in Groningen

De koffie staat altijd klaar!

Bekijk de lopende acties op de DS 4

DS 4 FINANCIEREN

Rijden in een gloednieuwe DS 4, zonder het complete bedrag in één keer te hoeven betalen. 

PARTICULIER

Particulier financieren betekent dat u tegen extra voordelen het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan leent bij Wensink. De aflossing doet u maandelijks, gedurende een flexibele looptijd.

ZAKELIJK

Hoewel zakelijk financieren ook wel financial lease wordt genoemd, bent u hierbij wel degelijk de eigenaar van uw DS 4. Wensink regelt de financiering en u betaalt de auto in termijnen af. Zakelijk financieren betekent ook dat u profiteert van een aantal zakelijke voordelen. Zo heeft u onder andere recht op financieringsaftrek. 

DS 4 LEASEN

Voor al uw medewerkers een DS 4leasen? Of privé rijden in een prachtige DS tegen een aantrekkelijk, all-in maandbedrag? Bij Wensink vindt u verschillende leasevormen, passend bij uw wensen. 

DS 4 ZAKELIJK LEASEN

Zakelijk leasen kan bij Wensink op verschillende manieren. Wat dacht u van Operational lease tegen een vast maandbedrag, binnen een dag een auto op de stoep met Shortlease of Sale and lease back, waarbij u uw eigen auto verkoopt en omzet tot een leaseabonnement?

DS 4 PRIVATE LEASE

Een spiksplinternieuwe DS 4 leasen voor een scherp maandbedrag en profiteren van zorgeloos rijden? Met DS Private Lease bent u verzekerd van een auto die in topstaat verkeert en zitten zaken als onderhoud en verzekeringen gewoon bij de prijs in. Wensink is daarnaast aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dat in samenwerking met de Consumentenbond is ontwikkeld. 

DS 4 onderhouden

DS maakt auto’s die lang meegaan. Dat geldt natuurlijk ook voor de DS 4. Een feit is dat goed dealeronderhoud belangrijk blijft. Een regelmatige controle voorkomt problemen, houdt uw DS in perfecte conditie en zorgt er ook voor dat de auto zijn waarde behoudt. Als officiële DS dealer onderhouden wij elke DS 4 zoals het moet, volgens de voorschriften van DS. Het onderhoud wordt dan ook uitgevoerd door getrainde DS technici. Bij Wensink heeft u de keuze uit verschillende DS serviceabonnementen. 

onderhoudsabonnement
ds-only-you

Kies voor de perfectie van DS Met Only You

Het speciaal voor u gecreëerde programma Only You biedt u een uitgebreid pakket van exclusieve services op maat. Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring. U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

ds4-video-mobiel

Video afspelen

Overige modellen van DS 

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte combinatie van een compacte hatchback en een SUV-coupé komt u uiteraard uit bij de DS 4. Maar bent u opzoek naar een kleiner broertje, dan komt u uit bij de DS 3 CROSSBACK. Wanneer u opzoek bent naar nog meer ruimte gaat u voor het exclusieve karakter van de DS 7 CROSSBACK; de meest verfijnde SUV van dit moment. Of profiteer tijdelijk van de exclusieve hybride limited edition variant van diezelfde DS 7; de CROSSBACK E-TENSE LOUVRE. Ook beschikt DS uiteraard over een station; de DS 9 E-TENSE, een Franse luxe hybride.